Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Volt az éjjel egy álmom. Nagyon kusza, ahogyan az az álmokkal általában lenni szokott. El is felejtettem, de az álom utáni napon Bibliát olvastam. Imádságos állapotban. És egy olyan szakaszhoz értem, ahol az álmomban szereplő dolgok voltak leírva. Nem hétköznapi dolgok.

Mi lehetett ez? Valamiféle figyelmeztetés? Volt már valakinek hasonló tapasztalata?

2012. jún. 6. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Te lehetsz a kiválasztott...
2012. jún. 6. 18:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem gondolnám. :)

Igazából a hívő megközelítés érdekelne, ha valakit komolyabban érdekel, akkor privátban szívesen leírom az álmot és az igeszakaszt is, de nem szeretném, ha itt poénkodnának rajta, mert egyáltalán nem poénnak élem meg. Nagyon is megijesztett ez a dolog.

2012. jún. 6. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem leírhatod, ha gondolod. Nekem is rengeteg hasonló volt, azt álmodtam, hogy egy munkahelyen dolgozom, amit sose láttam, és egy hónappal később felvettek, ráadásul pont úgy nézett ki belül, mint ahgoy álmodtam. Azt álmodtam, hogy anyukám daganatos, és rá pár hónapra kiderült, hogy tényleg, ráadásul pont ott, ahol én álmodtam. Keresztény vagyok, de nem igazán tudok egyelőre ezekkel mit kezdeni.
2012. jún. 6. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd, nekem is leírhatod. :)
2012. jún. 6. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Van egy jó keresztény könyv, ez foglalkozik az álmok jelentőségével. Ajánlom az egészet elolvasásra:

Steve Sampson: Meghallhatod Isten hangját:

[link]

Üdv.

2012. jún. 6. 23:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon köszönöm! Igazán hasznos könyv, nem csak az álom miatt, egyébként is!
2012. jún. 7. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!