Olyanokat keresek, akik a Reménység Fesztiválon tértek meg (vagyunk egypáran ;-) ). Csak pár nap telt el, de milyen azóta az életetek?
Olvassátok-e a Bibliát, vagy a kapott János evangéliumát? Mit szólt a környezet? Hogyan változott meg a "napirend"-etek? Milyen változást éreztek (ha éreztek :) ) ?
A megtérésed előtt jártál-e templomba, imaházba? Mennyit tudtál előtte az Igéről, a Bibliáról?
Holnap lesz két éve, hogy kiírtam a kérdést:
azóta még buzgóbban próbálok szolgálni az Úrnak. Külföldre költöztem, jelenleg egy közelünkben lévő baptista gyülekezet tagja vagyok, a gyülekezet játszóterén szolgálok, az itteni magyar nyelvű protestáns istentiszteletre van lehetőségünk 2hetente járni. Sok imameghallgatás és egy sokkal kiegyensúlyozottabb élet az ami jellemző az elmúlt két évemre. 2 hete hazarepültem Pestre, az Ez az a nap koncertre, úgyhogy talán együtt lehettünk egy Arénában pár régebbi kommentelővel.
Átalakult az értékrendem, a fontossági sorrendem. A munkahelyemen sokszor fülhallgatón igehirdetéseket - pl. Mike Sámuel - hallgatok, próbálok az idegen nyelvi környezet ellenére is folyamatos támogatást kapni az Úrtól elsősorban a Biblia, másodsorban a folyóiratok - pl. Lydia, Family - , videós igehirdetések révén és német/magyar istentiszteletre járás útján.
Érdekelne, hogy Ti hogy vagytok, kedves Testvérek?
Róm 8,28 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!