Szerintetek Isten megbocsáthat nekem?
Isten megbocsájt neked!! Ő látja, hogy, hogy megbántad, hogy valódi bűnbánatot tanúsítsz. Isten nem hiszem, hogy haragtartó lenne.
Gondolom okod volt erre a cselekedetre azokat se felejtsd el. Tanulj belőle. Imádkozz istenhez, kérd a bocsánatát, és beszélj hozzá akár egy baráthoz. Beszélj vele erről az egészről.
Tessék itt van két ima segítségül:
Füled mindent hall Istenem,
Szemed látja, ha vétkezem,
Minden bűnöm jól ismered,
Kérlek, bocsásd meg vétkemet. Ámen.
Kérlek téged Istenemet,
Bocsásd meg minden vétkemet,
Teremts bennem tiszta szívet,
Hálás szívet, hozzád hívet. ámen.
"Elvetettem a kisbabámat. Iszonyúan megbántam, vissza szeretném kapni a kisbabámat, megölelgetni és bocsánatot kérni tőle, de már nem lehet. Soha töbé nem lehet."
Nem hiszel a mennyben? Miért írsz ilyet hogy soha többé nem ölelheted meg? Inkább gondolj rá úgy mint valakire aki a mennyben vár és imádkozik érted.
ha így neked könnyebb megbocsátani magadnak, akkor hidd nyugodtan ezt
elvégre erre kellene használnunk a vallást, a nyugalom, a béke megteremtésére
reméljük sikerül majd ezt feldolgoznod, túltenni magad ezen
Isten minden bűnt megbocsájt melyet szívből megbánunk.
Márpedig ha megbocsájt, akkor miért ne hallgatna meg ?
Ahhoz, hogy képes legyél önmagadnak is megbocsájtani, gyászold meg a babádat. Akár egy kis szertartással.Pl. írj, neki levelet, melyben leírod az okát döntésednek, amiért akkor, ott az tűnt a leghelyesebb megoldásnak, írd le fájdalmadat, bánatodat amit emiatt érzel, mindent amit elmondanál neki ha még egyszer találkozhatnál vele, majd égesd el a levelet, vagy tedd egy lufiba és ereszd szélnek. Ezek állítólag segítenek az önmagadnak megbocsájtásban és a tovább lépésben, hisz az életedet tovább kell élned, okulva a hibáidból.
Szívből kívánom, hogy békére lelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!