A katolikusoknál bűn a Playboy újság nézése?
"a szexuális vágyakozás bűn "
ezt honnan vetted?
Sajnos az ilyen emberek miatt dobható ki a Biblia nagy része a kukába, mert szeretik kiforgatni és félreértelmezni a dolgokat. Pedig logikusan végig lehet gondolni, hogy mi az ami ártalmas és mi az ami nem. Érezni lehet szerintem, hogy mikor teszünk rossz dolgot és mikor nem. Az okkult dolgok pedig nem érdekelnek, amit kitalálnak egyesek, hogy vágyaktól torzul a lélek. Lófaszt nektek.
Általában ezzel a mondattal szeretnek dobálózni az emberek:
Mt 5:28
"
Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν ὅτι πᾶς ὁ βλέπων γυναῖκα πρὸς τὸ ἐπιθυμῆσαι [αὐτὴν] ἤδη ἐμοίχευσεν αὐτὴν ἐν τῇ καρδίᾳ αὐτοῦ.
"
Ha van még másik is, kiváncsi vagyok. Mert az k..szottul nem azt jelenti, amire ti felhasználjátok. Házasságtörésről és feleségről van szó.
Ha durva akarok lenni, akkor azt írnám, hogy sajnálom, hogx xy ember molesztálva lett, vagy sokáig magát kínozva visszafogta az érzelmit és ezért hangsúlyozza, hogy a sexuális vágy undorító dolog és rossz (páran ezzel igazolják maguknak, hogy eddig ők helyesen éltek, nem dobotak ki semmit az életükből. Van akiben pedig undort kelt a sex molesztálás miatt).
Már azon is elgondolkodtam, hogy csak hülyítik az embereket valamilyen világrend követői.
Megértem, hogy nem tetszik és én sem támgogatom azt, hogy fűvel-fával orrba-szájba csinálja mindenki. De nem az a megoldás, hogy robotokká és asexuálissá változtatni embereket.
További szép napot!
A parázna szót tessék kitorolni örökre az elmétekből.
Ki találta ki egyáltalán?
Mit jelent ez a baromság?
Ló tináf! / Ne törj házasságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!