"a bűn zsoldja a halál" - ez számotokra mit jelent?
Szia!
Megváltoztathatatlan törvény, hogy "a bűn zsoldja halál".
Ha valaki keresztény hitvallása ellenére is a bűn szolgája, akkor a bűn zsoldját, fizetségét kell elvennie, következményét kell elviselnie. Ha pedig valaki valóságosan Isten szolgájaként él, az üdvösség akkor is kegyelemből való ajándék számára. Krisztus áldozata árán, és Krisztus megmentõ munkája nyomán üdvözülhet.
Üdv. Péter
Róma 6:23
"Mert a bűn zsoldja halál; az Isten kegyelmi ajándéka pedig örök élet a mi Urunk Krisztus Jézusban."
Kár, hogy a vége lemaradt.
Köszi a válaszokat!
Sajnos nem tudtam pontosan mi következik utána, azért nem írtam azt is! Nagyon érdekes dolgokat írtatok. Azért kezdtem el ezen gondolkodni mert nem bántásból de Jehova Tanúi szerint ezt azt jelenti, hogy mivel meghalunk, a bűneink semmissé válnak, vagy valami hasonlót mondtak. Na és elkezdtem gondolkodni, hogy a zsold az valami amit meg kell fizetni, nem tesz semmissé. Nem tudom elmagyarázni, de ahogy így gondolkodtam arra jutottam, hogy nem lehet egészen jó értelmezés. Szóval a bűnért meg kell fizetni valami ilyesmit hámoztam ki. Vagy nem tudom :S
Kérlek ne bántsátok a tanúkat, nem azért mondtam el, hogy az legyen, csak nagyon érdekelt ti mit gondoltok. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!