Neked mit jelent a vallásod?
Figyelt kérdés
Számomra ez egy mankó, erőadó, egyik életcél a sok közül, megbékélés, remény adó, biztonság érzetet ad, boldogság forrás, lelki sötétség elűző, életútmutató, jó beszédtéma2012. máj. 26. 19:37
1/5 anonim válasza:
Én úgy érzem, hogy több vagyok, mint biokémiai szerkezet. Ami ezen fölött van, az a lelkem, amit Istentől kaptam. Attól az Istentől, aki megteremtett minden láthatót, láthatatlant, és engem is.
Számomra a vallásom, minden részletével együtt az útmutató, ahoz, hogy kapcsolatot tarthassak Istennel.
3/5 anonim válasza:
Már régóta gyakorolom a vallásomat, és ez az egész életem. Az életem minden területét átszövi, jelen van a munkámban, a családomban, a szabadidős tevékenységeimben, a baráti kapcsolataimban, abban, ahogy a gyerekemet nevelem, abban, ahogy vezetek, ahogy vásárolok, ahogy várok az orvosnál, az életem minden mozzanatában jelen van a vallásom. Segít, hogy minden helyzetben helyesen cselekedjek, segít a megfelelő mederben terelgetni az életemet, segít folyamatosan fejlődnöm. Igazából a vallásom nélkül egy teljesen más ember lennék, és az összes igazán jó, fontos és értékes dolog hiányozna az életemből.
4/5 anonim válasza:
Számomra egy életviteli, gondolkodási minőség. Nem mankó és nem életbiztosítás, hanem egy lehetséges válasz a lét nagy kérdéseire, amelyeket folyamatosan kutatok.
De ez inkább a hit mint a vallás. A kettőt nem érdemes egybemosni, mert nem törvényszerű, hogy mindig kéz a kézben járnak...
Freya
5/5 lsandor válasza:
Ez egy jó kérdés. Nos nekem célt, vigaszt, örömet ad. Illetve az Istennel ápolt kapcsolatom a legfontosabb, és mindig nagyon figyelek, hogy nehogy megbántsam őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!