A saját egyházatoknak milyen tévtanításai vannak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 12:52
11/21 A kérdező kommentje:
Többen félreértettétek a kérdésemet. Nem azt kérdeztem, hogy az előző egyházadnak mik voltak a tévtanításai, hanem azt, hogy a mostaniban milyen hamis tanítások vannak!
2012. máj. 22. 13:40
12/21 anonim válasza:
Akkor járj elöl jó példával: válaszold meg a saját kérdésedet. ;)
13/21 A kérdező kommentje:
:D
2012. máj. 22. 17:01
14/21 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy mit jelent, hogy "egyházatok". Nem egy Egyház van, ami nem a "miénk", hanem Istené?
15/21 anonim válasza:
Igaz, a jelenlegiről szól a kérdés. De miért maradna meg valaki abban, ha meggyőződött a tévességről? (Hacsak nem teljesen mindegy neki, hogy mi a tanítás.)
16/21 anonim válasza:
Osztom Berta véleményét. Kérdező, a saját egyházaidnak milyen tévtanításai vannak?
18/21 anonim válasza:
Hűha, úgy látszik, elég sokáig tart összeírni... :D
Kérdező, bújj már elő, és meséld el, hova akarsz kilyukadni. :)
19/21 anonim válasza:
Szerintem csak arra volt kíváncsi, hogy egy ilyen kérdésre a jt-k előjönnek-e a többi keresztény irányzat "tévtanításainak" a boncolgatásával ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnának. ;)
Talált, süllyedt. :D
20/21 A kérdező kommentje:
Tényleg sokáig tartana összeírni, mivel számomra az egyház nem egyenlő azzal a gyülekezettel, ahová járok :)
A kérdésemmel csupán a reakciókra voltam kíváncsi, hogy ki mit gondol a saját "egyháza" tanításairól. Tanulságosak voltak egyébként a válaszok.
2012. máj. 24. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!