Ki okolható a háborúért?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 07:49
1/12 lsandor válasza:
A világ uralkodója Sátán(1János 5: 19). Illetve nagyon sok esetben maguk az emberek
2/12 anonim válasza:
A Bajor Illuminátus.
Vagy:
Az emberiség 1%a (Marshall jelentés)
3/12 anonim válasza:
Külön külön mindig más csoportosulás. De így, "a háborúért" egyszerűen az emberi mohóság és hatalomvágy.
4/12 lsandor válasza:
Pontosan. De azért jó tudni, hogy Sátán olyan mint egy pók hátulról mozgassa a szálakat. De igen sok mindenért maguk az emberek a hibásak
5/12 anonim válasza:
Az ember hímjének genetikai programja.
6/12 anonim válasza:
Szerintem meg inkább a kapzsiság, és a vallási nézeteltérések, de pszt!!!
7/12 anonim válasza:
Előző: gondolj az ok-okozati kapcsolatra. A genetikai program ok - a kapzsiság, stb., csak okozat.
8/12 anonim válasza:
Oké, a gének miatt kapzsiak az emberek. De mindenkinek hatalmában áll eldönteni, meddig hagyja ez fajulni. Pl. én is tartottam volna már igényt egy barátom biciklijére (tudom ezt nem lehet összehasonlítani az olajjal, vagy a gyémántbányával), mégse öltem meg érte.
Az ok egészen más, nem a gének.
9/12 anonim válasza:
Közel jársz a lényeghez a válaszoddal. Az ember feladata végül is az lenne, hogy a tudata segítségével, amely a jó és rossz közötti megkülönböztetést lehetővé teszi, megpróbálja meghaladni..önmagát, azaz saját genetikai programjára tudatosan visszahatni. Ahhoz, hogy a háborúkat kiiktassuk a történelemből, ennek az "önfejlesztésnek" tömegméretekben, egyidőben kellene lezajlania - ez pedig utópia. Nem megy.:((
10/12 anonim válasza:
Egyértelműen az emberek, ki más? Akinél a hatalom, és elég kapzsi, bármilyen indokkal háborút indíthat a másik ország ellen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!