Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti letudtok mondani a húsevésr...

Ti letudtok mondani a húsevésről örökre ha visszaáll az édeni állapot?

Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 15:35
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Én több mint húsz éve lemondtam a húsevésről, így nem különösebben jelent problémát az Új Földön sem, hogy nem ehetek húst.

A Szentírás egyébként elég világosan fogalmaz: "nem lesz többé halál, sem gyász, sem fájdalom." A növényeknek a termését fogjuk enni, mint ahogyan most is, nem magát a növényt pusztítjuk el...

Üdv. Péter

2012. máj. 20. 14:27
 32/36 A kérdező kommentje:

ma 12:11

Mert ez nem olyan, mint az evolúció, amibe azért lehet belekötni, mert az átmeneti fosszíliák hiányoznak. Ez annyira konkrét bizonyság, amin kár vitatkozni. A Bibliát emberek írták, akik sokmindennel nem voltak tisztában. Úgy van, hogy mindent megmagyaráz mindenki a Biblia alapján, és azt mondja, hogy szimbólum. Pl. a teremtés is. De miért szimbólumokban írták volna le? Esélyesebb, hogy nem értették a folyamatot, nem tudták a pontos okát, miértjét, és saját tudásuk alapján megírták ahogy tudták.

2012. máj. 20. 14:40
 33/36 anonim ***** válasza:
Hús? Az meg mi? Évek óta nincs rá pénzem XD Egyébként is, ha létezik az a bizonyos állapot, amiben minden tökéletes, nem lesz szükségünk sem ételre, sem vízre. Persze ez sem most van, fényevéssel még nem érdemes próbálkozni :P
2012. máj. 21. 09:36
 34/36 anonim ***** válasza:

"És melyikek?"

Elsősorban a 18:15-ös kommentemben leírtak.

2012. máj. 21. 14:57
 35/36 mustafa33 ***** válasza:

Péter, légysz. magyarázd meg nekem, mi a csudának kellene majd akármit is enni, ha nem lesz ott halál és betegség, vagyis éhhalál sem és vitaminhiány sem?

Ha meg olyanok leszünk mint az angyalok, az azt jelenti nem lesz nemünk, nem fogunk enni, nem fogunk inni, nem fogunk aludni és nem fogunk szeretkezni. De akkor mi lesz abban a jó? vegetálni örömök nélkül? Vagy az Isten imádata és közelsége és a belőle áradó szeretet lesz az egyetlen mindent kitöltő és teljesen kielégítő örök öröm?

Mert ha nem, a sivárság az ógörögök alvilágát idézné.

2012. máj. 22. 00:09
 36/36 anonim ***** válasza:

@mustafa33

Hú, pont azért túrtam elő a kérdést, hogy én is megkérdezzem, hogy éhhalál nélkül egyáltalán mi értelme az evésnek magának...

2012. máj. 22. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!