Hogyan is bocsáthatnék meg azoknak, akik tönkretették az életem azért, mert szerettem valakit?
hogyan is lehetne megbocsátani azoknak, akik tönkretettek azért, mert szerettem valakit?
elmondom, mit tettek, csak hogy leírhassam szenvedéseim.
1. megaláztak
2. megbélyegeztek
3. embereket ellenem hangolták
4. sok ember szemében most egy féreg vagyok, már-már elpusztítandó személy, aki káros másokra nézve
5. volt egy gyerekkori betegségem, amit kezelni kellett, havonta, viszont az ő gonoszságuknak hála már nem volt kezelve több, mint egy éve, így valószínűleg gyógyíthatatlan.
6. a testsúlyom felét elvesztettem.
7. a munkám/tanulmányaim elvesztettem.
8. családtagjaim közül sokan idegroncsok lettek, és nem tehettem semmit értük (pedig ők aztán tényleg ártatlanok voltak)
9. a képességeim eltűntek, vele az érzékenységem.
10. embertelenül elbutultam, és egézségileg a nullán vagyok.
11. éjszakánként a földön fekve bőgök, levegőt sem kapva, mert rémálmok gyötörnek, és mert az emberek állatként tekintenek rám, pedig nem vagyok az.
12. minden, amit gondoltam, éreztem, elveszett, mintha üres lap lennék, amit összekentek fekáliával.
13. nem tudok beszélgetni senkivel, szinte semmiről, mert kiürültem.
és még sorolhatnám, egyelőre, szerintem, épp ennyi elég.
ők ezt akarták tenni, persze, lehet nem ilyen súlyosan, de ez volt a céljuk.
ők nem bánták meg, amit tettek, sőt, büszkék magukra. és valamilyen úton-módon, de az ő életük jobbra fordult.
és őket, mondhatni, jó embereknek tartják. nem értem, miért...
Az ilyen öngyilkos esetében ez úgy történik hogy Isten megengedi a gonosz léleknek hogy megkísértse az illetőt. A kísértés lehet hogy nagyon erős. Ezért Isten megerősíti az embert hogy képes legyen ellenállni a kísértésnek. Ezután az ember szabadon dönthet. Elbírná ugyan a terhet (élhet tovább, dönthet így) de úgy dönt hogy nem akar tovább élni, öngyilkos lesz.
Ertem de ezt megakadalyozando nem lenne jobb ha egyszeruen hagyna hogy ne kisertsen semmi es minden jo lenne csak ugy alapbol?Nem faj a Mindenhato Istennek hogy igy elvesziti azt az embert is (elvileg azt modnaj az egyhaz az ongyilkosokra) pedig erte is meghalt Jezus?
Egyaltalan miert kellet igy lennie ha Mindenhato ers Tud mindent alapbol? Nincs logikus magyarazat arra miert HAGYTA a bunbeesest egyaltalan miert is letezet maga a BUN.Ezert sajna soha nem tudom megerteni de talan nem is kell megertsem mindenesetre nem szep hogy hagyta hogy igy tortenjenek a dolgok es meg mi kerjunk elnezest.....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!