Mi fáj jobban, ha látják vagy ha nem?

Kicsit nyersen fogok fogalmazni: aki gimiben kö**ög volt, az később is az marad, az emberek nem változnak (főleg nem rövid idő alatt, és főleg nem ennyit)
Ha ismerősnek felveszed őket, legfeljebb pletykának rosszindulatnak adsz teret, nem fogják magukat rosszul érezni attól, hogy "mire vitted". Fájni sem fog nekik, legfeljebb megmagyarázzák szépen egymásnak, hogy azért vagy ott és az, aki, mert jók a kapcsolataid (vagy lányként "jól fekszel" a megfelelő személynél). Esetleg a megszorultabbja jön szépen hízelegni (hogy szerezz neki melót, stb.), aztán ha célt ért, jön a mocskolódás ismét.
Szóval szerintem ne jelöld, mert csak a gond van vele (először azért, mert felveszed őket, aztán majd akkor, amikor törlöd.)

Szerintem se jelöld őket, csak ha segíteni akarsz rajtuk.
De nem hiszem hogy így lenne, ami érthető.
Bár az érzékenység nagy átok. Ha nem is tekintel rájuk már úgy, mint bűnöket megbánt emberek, akik barátkozni akarnak, üzlet szempontjából jól jöhetnek. Ha nem tudod megtenni azt, hogy adsz nekik egy esélyt és imádkozol értük, akkor sem kell ellenségeket keresni.

Örülök, hogy találtál megoldást.:)
Első válaszolónak azon kijelentésével, mely szerint az emberek nem változnak, nagyon nem értek egyet.
Az emberek igenis képesek gyökeres változásra Isten segítségével, és ez a változás nem felszínes, nem a külvilágnak szól, nem színlelés, hanem szívből jövő és csodálatos.

Én mondjuk eleve nem is értem mire jó egy ilyen közösségi oldalon kiírkálni mindent magadról. Az igazi barátokkal nem ott tartja a kapcsolatot az ember.
A gyökeres változás meg Isten... A legtöbb ember ugyanaz marad, akármilyen vallást is vesz fel. És vannak akik képesek változni vallások nélkül is. De azért ilyen rosszindulatú emberektől ne várjunk sokat.
Mellesleg ennyit a vallásos iskolákról.

ezek szerint a vallásos gimibe járók rosszindulatúak?
vagy te nem vagy megbocsátó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!