Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Fel szeretném venni az iszlám...

Fel szeretném venni az iszlám vallást de félek hogy azt mondanák hogy túl fiatal vagyok meg attól is tartok hogy mit gondolnának rólam a többi muszlimok!?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek félek bemenni egy mecsetbe és érdeklődni efelől meg félek attól hogy mit mondanának. egyáltalán mit kellene mondanom ha mégis leküzdeném a félelmemet és bemennék egy mecsetbe? hogy vessem föl hogy fel szeretném venni az iszlám vallást? 14/L

2012. máj. 13. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

Utolsó vagyok

Még annyit hozzátennék, hogy olyan nincs, hogy valaki túl fiatal egy valláshoz. A hit a szívben és a lélekben van, nem a külső és a kor határozza meg, hogy hiszel/hihetsz-e valamiben. Tedd azt, amit a szíved diktál. A legfontosabb, hogy szívből, Isten iránti engedelmességből vedd fel az Iszlámot. És insha Allah így majd nagyon jó muszlim leszel. Türelem kell hozzá, alázat, és Allah meg fgoja nyitni a szívedet az Iszlám felé insha Allah.

2012. jún. 27. 12:47
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Nekem 16 évesen lett egy arab barátom aki miatt elkezdtem gyakorolni ezt a vallást és 18 évesen tértem be rendesen,amikor kiköltöztem Egyiptomba. Nagyon jól tettem és már nagyon bánnám,ha akkor nem lépem meg ezt a lépést. Ha bármiben tudok segíteni,írj privit. :)
2012. júl. 21. 01:17
 13/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat azóta kimondtam a tanúságtételt és Alhamdulillah most már muszlimként élek és mecsetbe is járok! Aki olvassa a kérdést és hezitál mint anno én annak azt tanácsolnám a Korán olvasásán kívül,hogy menjen el egy mecsetbe és nézze meg hogy mennek ott a dolgok és megismerkedhet muszlimokkal is nekem ez segített hogy végleg eldöntsem Allah vallását szeretném követni :)

2012. okt. 9. 16:00
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Masha Allah kedves nővérem! Gratulálok!

A szüleid mit szólnak a dologhoz? :)

Üdv.:

A 16 éves lány.

2012. okt. 10. 18:37
 15/17 anonim ***** válasza:
64%

Alhamdouille, gratulálok, úgy látszik, megérte fohászkodni, melyik mecsetbe jársz azt megkérdezhetem? Ha van bármi kérdésed írj nyugodtan privit.

Salam

2012. okt. 11. 12:20
 16/17 A kérdező kommentje:

A szüleim eleinte megpróbáltak lebeszélni és idegenkedtek attól hogy muszlim lettem de azóta megbékéltek vele :)

Dar Al Salam-ba szoktam meg néha az MME-be :)

Salam

2012. okt. 11. 21:30
 17/17 anonim ***** válasza:
70%

InchaAllah, ha látják, hogy nem iszol, erkölcsös vagy, tiszteled őket, nem hiszem, hogy bármi gondjuk lenne a választásoddal, főleg, hogy lassan jön a legkritikusabb kor.

A Daresszalamot annyira nem ismerem, de én oszlopos MME-s vagyok.

Salam

2012. okt. 11. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!