Fel szeretném venni az iszlám vallást de félek hogy azt mondanák hogy túl fiatal vagyok meg attól is tartok hogy mit gondolnának rólam a többi muszlimok!?
Utolsó vagyok
Még annyit hozzátennék, hogy olyan nincs, hogy valaki túl fiatal egy valláshoz. A hit a szívben és a lélekben van, nem a külső és a kor határozza meg, hogy hiszel/hihetsz-e valamiben. Tedd azt, amit a szíved diktál. A legfontosabb, hogy szívből, Isten iránti engedelmességből vedd fel az Iszlámot. És insha Allah így majd nagyon jó muszlim leszel. Türelem kell hozzá, alázat, és Allah meg fgoja nyitni a szívedet az Iszlám felé insha Allah.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat azóta kimondtam a tanúságtételt és Alhamdulillah most már muszlimként élek és mecsetbe is járok! Aki olvassa a kérdést és hezitál mint anno én annak azt tanácsolnám a Korán olvasásán kívül,hogy menjen el egy mecsetbe és nézze meg hogy mennek ott a dolgok és megismerkedhet muszlimokkal is nekem ez segített hogy végleg eldöntsem Allah vallását szeretném követni :)
Masha Allah kedves nővérem! Gratulálok!
A szüleid mit szólnak a dologhoz? :)
Üdv.:
A 16 éves lány.
Alhamdouille, gratulálok, úgy látszik, megérte fohászkodni, melyik mecsetbe jársz azt megkérdezhetem? Ha van bármi kérdésed írj nyugodtan privit.
Salam
A szüleim eleinte megpróbáltak lebeszélni és idegenkedtek attól hogy muszlim lettem de azóta megbékéltek vele :)
Dar Al Salam-ba szoktam meg néha az MME-be :)
Salam
InchaAllah, ha látják, hogy nem iszol, erkölcsös vagy, tiszteled őket, nem hiszem, hogy bármi gondjuk lenne a választásoddal, főleg, hogy lassan jön a legkritikusabb kor.
A Daresszalamot annyira nem ismerem, de én oszlopos MME-s vagyok.
Salam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!