Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Már hogyan is létezhetnének...

Már hogyan is létezhetnének angyalok?

Figyelt kérdés

Ezen filóztam rossz kedvemben, és egy axe reklám után, és józan ésszel belátható, hogy nem létezhetnek.

Ugyanis a szárnyakban rejlik az alapvető hiba.

(A tollak kérdését most hagyjuk.) A szárny normális esetben a mellső lábak helyett fejlődik ki. Viszont minden ábrázolásban valahonnan a lapockákból indul ki a szárny és van ugye kéz is mellette. Amikor mozgatod a kezed, akkor mozog a lapockád is, és viszont.

Konklúzió:

HA létezne egy ilyen elfuserált lényt, aki kézzel és szárnnyal is rendelkezik, az elég vicces módon repülés közben a kezével is öntudatlanul hadonászna. Ilyet viszont sehol nem látni.

/Az angyal teória ilyen módon nem áll meg a lábán. Szép mese, kész./

2012. máj. 12. 16:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Angyalok pedig vannak. Méghozzá több, mint 100millióan.(Jel. 5:11) Az embereknél hatalmasabb, dicsőségesebb lények. Találtam egy képet a frigyládáról, amin (ahogy az előttem szóló írta) az angyal gerincéhez kapcsolódik a szárny: [link]
2012. máj. 14. 16:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Hááát... Olyan angyalok valóban nem léteznek, mint a reklámokban vagy a festményeken. Még a kis puttók sem. :D

De talán ha a Bibliában utánaolvasol, akkor láthatod, hogy az igazi angyalok teljesen másképp néznek ki. Nagyon meg fogsz lepődni...

Próbáltam képet keresni a neten nemrég egy másik kérdéshez, de nem találtam megfelelőt; és sajnos mostanában eléggé el vagyok havazva. De ha lesz időm, megpróbálom újból, és ha sikerül, akkor megmutatom. :)

Üdv. :)

2012. máj. 15. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!