Aki gonosz a családjával azt miért nem bünteti meg Isten? Miért lehet valaki büntetlenül gonosz?
Na, akkor vegyük komolyan a dolgokat. Ha az az öregasszony tényleg megkattant, akkor gyógykezelésre van szüksége. Azt nem igazán értem, mi köze van a papád halálához, mert nem írtál valami informatívan, de akárhogy is, ez azt mutatja, hogy valami nincs rendben.
Tehát ha valóban pszichiátriai betegség tünetei mutatkoznak rajta, akkor szóljatok a családorvosnak, mondjatok el mindent; ő megvizsgálja a nénit, és szükség esetén ír egy beutalót a szakrendelésre vagy a kórházba. Az ilyen jellegű betegségek egy részét ma már elég jól tudják gyógyítani, vagy legalább enyhíteni a tüneteket, ill. az állapotromlást megelőzni vagy lassítani.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy sokan valami félreértelmezett lelkület miatt "mártírkodnak" ha kell, ha nem; ezzel pedig éveket rontanak el a saját életükből feleslegesen.
Van egy mondás: "Keresztény vagyok, de nem h.lye"; ill. azt szoktam még mondani, hogy bárány vagyok, nem birka. Remélem, érzed a különbséget. :)
Ha gondolod, írj bővebben, akár privátban is, megpróbálok segíteni, ha tudok.
Üdv. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!