A keresztények tényleg hisznek az ördögben meg a démonokban? Miért?
14:37
Én nem vagyok materialista,és mégsem hiszek bennük,ez,hogy lehet?
Kérdező,azért hisznek bennük,mert ezt hitették el velük.
A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad
Hidd el, a pszichológia még rajtad is tudna segíteni...Isten az embert úgy teremtette, hogy a gyógyulás képessége benne rejlik....de ezt működésbe hozni nehéz....
Igen hiszek bennük. Miért? Mert ha hiszek az abszolút jó, azaz Isten létezésében akkor hinnem kell annak hiányában vagy ellentétében is.
Kb úgy mint a fény és a sötétség esetében. A sötétség sem más mint a fény hiánya.
Keresztény = Krisztus követője.
Krisztus a négy evangélium tanúsága szerint egész földi életében harcolt az ördöggel (Sátánnal) és a démonokkal, ezért ha Őt követni akarják, a keresztényeknek is ugyanezt kell tenniük.
Mint ahogy Jézus meg is mondta a mennybemenetele előtt: "Azokat pedig, akik hisznek, ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket [=démonokat] űznek" (Márk 16:17).
Ha a keresztények nem akarják a démonok létezését tudomásul venni, akkor harcolni sem tudnak ellenük, így képtelenek lesznek betölteni a küldetésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!