Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akkor mi van, ha Én megvagyok...

Akkor mi van, ha Én megvagyok keresztelve de egy teljesen idegen helyen újra megkeresztelkedek, úgy, hogy az előzőről nem szólok? Az első semmisé válik?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 21:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kell hogy legyen nyilvántartásuk, mert sok év múlva utólag is tudják igazolni hogy valaki meg van-e keresztelve, pl házasságkötés előtt vagy ha keresztszülő lesz vagy ha vki kéri a keresztlevelét.
2012. máj. 2. 19:05
 12/12 Andizsuzsi ***** válasza:
Természetesen adott plébánián, ahol megkeresztelték, benn van a nyilvántartásban. De ha engem pl. Nagykőrösön kereszteltek, és mondjuk Pécsen jelentkezem, hogy keresztelkedni szeretnék, akkor Pécsen nem tudnak utána nézni, hogy voltam-e már. Országos, minden plébánia számára hozzáférhető nyilvántartás nincs, én erre gondoltam.
2012. máj. 2. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!