Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ez lopásnak...

Szerintetek ez lopásnak számít? Meg kell az ilyet gyónni? Katolikus vagyok.

Figyelt kérdés

Ma délelőtt művészettörténet órán a tanárnő megkért minket, hogy vágjunk fel neki néhány méter szalagot a jövő heti ballagásra. Meg volt szabva, hogy hány centis darabok kellenek, s mikor elfogyott a tekercs, én eltettem magamnak belőle az utolsó darabot, hogy később belefonhassam a hajamba (most is ott van). 10 méternyi szalag ára 290 Ft, én pedig maximum 50 centit raktam be a padomba. Nem hiszem, hogy még szükség lett volna rá, nagy valószínűséggel a kukában végezte volna. Senki nem keresi (és senki nem is fogja). Mit gondoltok, joggal van bűntudatom vagy ezt már csak belemagyarázom? Mindig is nagyon távol állt tőlem a lopás, s tudom, hogy el kellett volna kérnem... Szerintetek az elég, ha holnap reggel visszaadom a tanárnőnek?

17/L

2012. ápr. 24. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Nekem volt már néhány alkalom, amikor nagy szemeket meresztett rám a pénztáros egy-egy boltban, mert szóltam, ha többet adott vissza, mint kellett volna"

Ilyenkor én is szoktam szólni hogy ne próbáljon átverni mert figyelek :)

2012. ápr. 25. 09:35
 12/19 anonim ***** válasza:

Shalom mindenkinek. :)

Ez jó poén volt ^, köszi. Ha másért nem is érné meg becsületesnek lenni, a humoros helyzetekért mindenképpen. :)

A rendőrség korruptsága pedig szörnyű, tudnék mesélni saját tapasztalatokról, de inkább bele sem kezdek... [Amúgy is sokat írtam az előbb egy másik kérdéshez mustafának, úgyhogy most megkímélem. :D ]

Kérdező, mi a helyzet? Intéztél valamit?

2012. ápr. 28. 10:21
 13/19 A kérdező kommentje:
Végül nem adtam vissza, mert "gyűrötten" már nem kellett a tanárnőnek. :S
2012. ápr. 28. 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Sebaj, de rákérdeztél ezek szerint. Megtetted, amit a hibád után kellett.
2012. ápr. 28. 14:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez érdekes,rám meg mindig akkor néztek meredt szemekkel ,amikor loptam,és kitudódott.A tanárnőnek mondd meg,hogy már nem kell a büdös szalagja.
2012. ápr. 28. 21:31
 16/19 anonim ***** válasza:

Esetleg még bérleti díj fizetését felajánlhatnád neki :))

Bocs csak vicceltem :)

2012. máj. 2. 10:11
 17/19 anonim ***** válasza:
10%
Holnap odaadod, hogy figyelmetlenségből nálad maradt és kész.Add vissza és megszabadulsz egy filléres semmiség miatt egy nagy bűntudattól.
2012. máj. 2. 13:12
 18/19 A kérdező kommentje:
Hazugsággal, kedves utolsó válaszadó? Na nem! :)
2012. máj. 2. 18:57
 19/19 anonim ***** válasza:
18%
Eredeti windowst használt, csak eredeti szoftvereket, és csak gyári cd-ről vagy arról berippelt mp3-ról vagy itunes an megvett zenéket hallgatsz??? Mert ha nem akkor nevetséges vagy már ne is haragudj, hogy egy szalag maradék miatt izélsz...
2013. dec. 17. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!