Velem van a gond?
Öröm ilyet is olvasni. Attól, hogy még nem tudok hinni, nem azt jelenti, hogy ne akarnék. ;)
Nagyon ijesztő a gondolat, hogy meghal az ember és nincs semmi.
Ennél még a pokol is kevésbé ijesztő tud lenni (hangulattól függően...).
Ezt kicsit ahhoz tudom hasonlítani, hogy olyan számomra a hit, mint másnak a lottó megnyerése.
Reménykedsz benne, hogy egyszer eljön, hiszen látod/hallod az ilyen megtapasztalásokat, hogy másokkal megtörténik, de nagy reményt nem fűzöl hozzá, hogy veled is megtörténhet...
Remélem így érthető.
Nem haragszom "Istenre", azokra szoktam, akik mindent vele akarnak megmagyarázni.
Remélem így érthető. Az írásommal nem mások hitét próbáltam elvenni, hanem pont az ellenkezőjét akartam elérni, hogy ne vegyék el a saját gyermeküktől a hit élményét a felesleges erőltetéssel, mert hinni alapvetően jó, legalábbis veszíteni nem fogsz vele (legalábbis egy bizonyos kor után, amikor már megéltél jó pár "tiltott" dolgot, mint például "paráználkodás", szórakozás, stb).
Alapvetően irigykedem csak sokszor. ;) :D
Szia!
Nekem is volt hasonló kérdésem, mikor még ateista voltam : Ha van Isten, miért pont Izraelben vannak állandóan háborúk?
Az Úrral való találkozásom után kaptam rá választ.
De a Vele való közösségemen semmit sem változtatott a válasz.
Minden amire szükségünk van a lelkünknek az Jézus maga. Ő maga a Menny. 20 éve követem.. Ha rajtam állt volna előbb találkozom Vele.
Gondolom édesanyád imádkozik Érted, mint én is a saját gyermekeiért. Isten időzítése tökéletes. Kivárjuk, mikor van itt az ideje az üdvösség napjának.
Eric Gilmour-t hallgasd meg, ha gondolod.
Áldjon az Úr és őrizzen szüntelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!