Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mindent az iszlám vallásról?

Mindent az iszlám vallásról?

Figyelt kérdés

Te tudna írni valaki mindent az iszlám vallásról? A muszlimokról meg minden

:)

2012. ápr. 21. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

[link] erről beszél valaki? Persze, hogy nem, és ezenkívül még számos eset van amiről nem szól a média mint például arról, hogy Hollandiában muszlim szervezetek látják el a keresztény arab imahelyek védelmét.

Visszatérve a 4. válaszra, Irán jelenleg egy agresszor minden kiskaput kihasznál a fenyegetésre és megfélemlítésre, hogy nyugatot sakkba tudja tartani, nem hiszem, hogy az lenne a gond, hogy Bibliát olvastak, sokkal inkább önző céljaiért teszi ezt, majd jön egy gáláns ország aki felajánl ezt vagy azt a kimentésükért Irán meg mintha nem ez lett volna a célja nagy nehezen, de belegyezik, mint ahogy az arab keresztényekkel sem mindig a vallásuk a baj, hanem az, hogy általában erős nyugati segítség áll mögöttük amit, a szélsőségesek nehezen viselnek, és persze ,hogy könnyebb az államnak is egymás ellen uszítani az embereket és mindenféle fatwával foglalkozni, mint a valódi problémákat helyrehozni, de ez nem az iszlám hibája az iszlám nem tanít ilyeneket. Salman Rushdiera visszatérve ő akkor sokkal inkább jelentette a nyugatra tévedt egyszerű muszlimot, akit a romlott Európa megfertőzött és istnekáromlástól sem visszariadó hitehagyott lett.

2012. máj. 6. 15:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez már igen, köszönöm, hogy megmutattad a linket. :)

Tényleg ritkán hallani ilyesmiről, így a meglepetés erejével tud hatni; mint tavaly nyáron vagy ősz elején, amikor írogatott itt egy magyar muszlim srác. Valami olyasmit is írt egyszer, hogy már az is eredmény, ha miatta elhiszik, hogy nem minden muszlim terrorista. :D

Te muszlim vagy? Vagy csak érdekel a téma?

A neten belefutottam nemrég egy honlapba, amin azt írták, hogy az eredeti Korán egy hamisított változata ismert most; és egyben hozta a Bibliát az állítólagos eredeti Koránnal. Csak belenéztem, nem olvastam végig alaposan; bár elég hihetetlennek tűnik mindenképp. Tudsz esetleg erről valamit?

2012. máj. 6. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen muszlim vagyok, az egy elég régi sztori, hogy a Korán hamisított, de általában síiták és egyéb hasonló csoportok szokták ezeket terjeszteni, a síiták szerint az Aliról szóló részek lettek kihagyva belőle, de lehet vannak még ferdítések, de látom nagyon megtetszett a link ezért, ha lesz időd rá nézd meg ezt is feltétlen: http://www.youtube.com/watch?v=P7pLWKYhqcI

A Bibliára meg visszatérve az Iszlámnak 4 szent könyve van; Tóra, Zsoltárok, Evangéliumok és a Korán, tehát Bibliaolvasásért elítélni valakit kicsit paradox.

2012. máj. 7. 13:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Elkezdtem nézni a filmet, de csak kb. a 40. percig jutottam el. Majd egyszer, ha lesz időm, talán visszatérek rá.

Kerestem azt a weboldalt, ahol a Koránhamísításról írtak, de egyelőre nem találom. Ha lesz változás, majd jelzem (napok vagy hetek kérdése... :D )

Viszont találtam egy érdekes cikket:

[link]

Üdv. :)

2012. máj. 10. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!