Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy is van ez? Böv. Len

Hogy is van ez? Böv. Len

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem így megy, hogy az egyik napról a másikra megtérül egy ember, de én nagyon ezen az úton vagyok. Eddig mindig én voltam az aki a legjobban tagadta Isten létezését, de most, hogy rátaláltam erre a Dr. Kent Hovind nevű emberre, megnéztem a videóit, + még bövebben is utánanéztem nagyon eltértem az Ateista világelméletről. Az lenne a kérésem, hogy egy kicsit "meséljetek" erről az egészről, hogy "Isten megbocsát" és, hogy pontosan mit is kell csinálni annak az érdekében, hogy az Ő szemében ne legyek rossz ember. Előre is köszönöm!

2012. ápr. 21. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Isten szemében ha bűnös vagy is, mindig az Ő szeretetre méltó gyermeke leszel akivel szeretne igazi élő kapcsolatban lenni.

Ahhoz,hogy ez így legyen, neked kell megtenned az első lépést, el kell döntened, tudatban, hogy szeretnéd Istent igazán megismerni és ehhez az Ő segítségét kérni.

Vannak fenn neten különböző megtérő imák, amik segítenek ha a saját szavaiddal nem tudod megfogalmazni az érzéseidet, gondolataidat.

Amikor ezt megtetted, tehát kérted az Atyát, hogy lépjen be az életedbe,vagy szívedbe, nagyon hamar azt fogod tapasztalni, hogy Ő munkálkodik az életedben, ami abban nyilvánul meg, hogy meglepően megváltozik a gondolkodásod. Az Istent megismerni akarás vágya egyre erősebb lesz benned, többet gondolsz Istenre.

Nálam ez úgy történt, hogy leültem a géphez, hogy mint rendesen egy facebook játékkal múlassam az időt, és hirtelen bevillant egy gondolat az agyamba Istennel, hittel kapcsolatba, egy kérdés, amire rögtön rákerestem a neten és így olyan keresztény oldalakra bukkantam amik segítettek választ adni a kérdésemre. Ezután gyakran olvasgattam ezeket az oldalakat, és egyre kíváncsibb lettem. Megnéztem sok-sok ember megtérésének történetét,mert ezek mindig megerősítettek a hitben és a tudatban, hogy Isten személyválogatás nélkül szeret.

Nagyon jó keresztény filmeket találtam. Az első ilyen a Csodakrumpli volt, ami nagyon erősen hatott rám.

Most jöjjön az árnyoldal:

Amit még soha nem tapasztaltam, hisz hozzá tartoztam,így békén hagyott, Sátán is felbukkant hirtelen az életemben.

Trágár gondolatok,rémálmok formájában,elég intenzíven,néhány hétig,aztán ezek ritkultak majd megszűntek, bár most is előfordul, hogy bepofátlankodik a gondolataimba Istentisztelet, vagy ima alatt, de tudok ellene védekezni.

Lenne még mondandóm bőven, de mennem kell eltenni magam holnapra. Ha van kérdésed, tedd fel itt, vagy írhatsz privit is.

Imádkozom érted, hogy találj rá az utadra.

Áldjon meg az Úr!

2012. ápr. 23. 01:48
 12/13 anonim ***** válasza:

"Velem történt már igazi valós csoda ima hatására. Ha valakit érdekel, privátban leirom."

Velem is történt. Apuékat igazságtalanul bántotta a szomszéd. Imádkoztam minden éjszaka, hogy Isten könyörüljön a szüleimen, védje meg ha ők igazak, ha nem akkor nem. Most 3 éve az első veszekedésnek. És a szomszéd nyomtalanul eltünt, szerintem rákot kapott, meghalhatott. Most még jobban hiszek, tényleg van: Isten nem ver bottal. Azóta a többi szomszéd kerüli apuékat, félnek, talán boszorkánynak hiszik őket. De egy biztos, később is alkalmazom és én Isten szolgája vagyok teljes szívemből. Kész vagyok meghalni is.

2012. ápr. 23. 08:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Sőt van egy elméletem:

Ha már az elátkozott kifejezésnél tartunk, nem biztos minden átok átok, csak Isteni igazságszolgáltatás. Sőt tovább megyek, itt Magyarországon akkora szemétségek vannak, hogy fennáll a lehetősége a "körbeátkozásnak".

2012. ápr. 23. 08:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!