Ebben a helyzetben mi bűn?
"gondolatban, szóban, cselekedetben és mulasztásban"
A gondolat is bűnnek számít, bár azt nem tudjuk annyira kontrollálni. Én keresztény létemre parázna életet élek. Ha már nem tudsz rajta változtatni (mert az ember gyenge), akkor legalább gondolkodj mik azok a fő indokok, amiért az egyház egy ennyire jó dolgot bűnnek titulált.
A csók még nem számít bűnnek én úgy gondolom hogy az intim területek érintésétől számít annak.
Ahhoz hogy átérezd hogy mi a bűn a következőt ajánlom:
Képzeld el hogy van egy lányod, mik lenne az amiért nem vernéd meg a barátját és mi lenne az amiért hazáig kergetnéd.
A gondolat nem bűn, csak az eltrervezett szándék. Mert a gondolatnak még ellent lehet mondani, de a szándék már beleggyezést jelent.
Vigyázz a barátnődre:)
Természetes dolog, hogy tetszik, hogy vonzódsz hozzá, hogy szerted:)
Butaságot ne csináljatok! Egyáltalán nem követsz el bűnt, a csókkal sem. Én a vágyakat sem tartom bűnnek, de neked kell döntened. A sexhez amúgyis túl fiatalok vagytok. És az nem játék. Ahhoz sok mindent tudni kell. pl védekezés.
Abortusz és betegségeket egyikőtök sem szeretne, szerintem.
De én nem tartom undorítónak két fiatal szerelmeskedését, ami szerelemből történik. A vad élvezetért menő sexet sem ítélem el. Habár nekem ez nem jön be, hogy mindig mással. Értelmét sem látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!