Múltjából ítélve milyen jövőre számíthat a Római Katolikus Egyház?
Feltételezem az inkvizícióra, Isten nevében elkövetett gyilkosságokra gondolsz, keresztes háborúk stb.
Hát innen nézve azt hiszem elég egyértelmű. Sok százezer ártatlan ember vére tapad a kezükhöz, azt hiszem ezt történelmi tanulmányaink miatt hitelesen ki lehet jelenteni.
Azok a régi szép idők... :)
Amúgy szerintem remekül meglesz, több mint 200 év óta próbálja megsemmisíteni a liberalizmus, de eddig sikertelen. Ha eddig nem ment neki, én ezután sem félek... Valahol olvastam, hogy 2009-ről 2010-re 15 millióval nőtt a hívek száma.
"Amúgy szerintem remekül meglesz,"
Különösen azután, hogy jelenlegi helyzetüket is a Mussolinivel kötött szellemi paráznaságuk bérének köszönhetik.
Ha a gonoszt tevő gonosztevők is remekül meglesznek, akkor miért követeli meg Isten a keresztényektől a szentséget? Ha meg megköveteli, akkor remekül nem lesz meg, de azok sem, akik védik őket, miáltal bűnrészesek azoknak gonosz tetteikben!
"Jaj azoknak, akik a rosszat jónak mondják, és a jót rossznak. Akik a sötétséget világosságnak teszik meg, s a világosságot sötétségnek, ami keserű, azt édesnek, az édeset meg keserűnek." (Ézsaiás 5:20)
"Terhére vagytok az Úrnak szavaitokkal. Azt kérdezitek: „Mivel vagyunk terhére?” Azzal, hogy ezt mondjátok: Jó az Úr színe előtt mind, aki gonoszságot művel, mert az ilyenekben telik kedve. Vagy pedig: Hol van hát az igazság Istene?" (Malakiás 2:17)
"Boldogok, akik megmossák ruhájukat (a Bárány vérében). Hatalmuk lesz az élet fája fölött, és a kapukon mennek be a városba.
A kutyák, csalók, erkölcstelenek, gyilkosok, bálványimádók és mindazok, akik a hamisságot szeretik és művelik, kinn maradnak." (Jelenések 22:14-15)
Mi a fene köze van a Katolikus Egyháznak Mussolinihez?
Csak nem erre gondolsz?
Most komolyan, fáj neked az a 0,44 négyzetkilométernyi terület, amit vissza(!)kaptak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!