Ki mit tud az apokalipszis lovasairól? Miért jönnek a földre és jók vagy rosszaK?
Figyelt kérdés
az odaát szerint rosszak és a bűbájos boszorkák szerint is és most láttam az a 2009-es filmet.
a wikipedia szerint jók
nos akkor?
csak normális válaszokat várok és olyanokat amiket eddig nem tudok. már minden magyar oldalt megnéztem, de olyan sok mindent nem találok
ja és köszönöm nem kell bemásolni a bibliából mert az is megtaláltam és nem értettem, de ha esetleg van kedve valakinek megmagyarázni az jó lenne
( igazából azért kéne nekem, mert esszét kell irnom, a saját szemszögemből de én össze vagyok zavarodva!)
2012. márc. 18. 16:53
11/13 anonim válasza:
Ebben a magyarázatban erősen protestáns szemléletet vélek felfedezni, én máshogy látom a pápaság történelmi funkcióját a reformáció előtt, de ebbe most nem szeretnék belemenni, mert ez nem az a téma.
De azért köszönöm.
12/13 ametisz válasza:
Egy este az álmodtam hogy az égbolt fekete lett.és megjelent az apokalipszis egyik lovasa,a fekete lovas.ekkor én kiáltani az angyalok segitségét.az emberek egy föld alatti épületben voltak már elbujva.vajon közeleg a világ vége?
13/13 Lsiens válasza:
Utolsó, te...m1 inkább nem mondok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!