Ha eljön Jézus?
Figyelt kérdés
Nem fog meglepődni, hogy már más emberek vagyunk, nem az ókoriak? Hogy többet tudunk és egy más világban élünk? Nem fog megdöbbenni, hogy már nem lovakkal közlekedünk, hanem autókkal és motorokkal? És még azt sem értem, mit akar majd tenni, ha eljön?2012. márc. 15. 12:20
1/18 anonim válasza:
Te boldog lehetsz, mert tied a mennyek országa........
2/18 anonim válasza:
Nem, nem fog meglepődni!
Ha igazán érdekel, hogy miért jön el másodszor is akkor javaslom olvasd el a bibliát és megtudod a választ! Sőt azt is megtudhatod ha elolvasod, hogy miért nem fog meglepődni...!
Egy "kis" részlet:
"És ímé hamar eljövök; és az én jutalmam velem van, hogy megfizessek mindenkinek, a mint az ő cselekedete lesz.
Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég, az első és utolsó."
3/18 anonim válasza:
Nem. De azon biztosan,hogy az emberek nagy része hülye.
4/18 anonim válasza:
Ha elfogadod, hogy Isten transzcendens és az idő ura akkor beláthatod, hogy semmin nem lepődik meg.
5/18 anonim válasza:
Vidiripi
Nem Jézus mondta azt hogy ő alfa és omega.
Jelenések 1:8 Én vagyok az Alfa és az Ómega így szól az Úr Isten, aki van, és aki volt, és aki eljövendő: a Mindenható.
6/18 anonim válasza:
Ő most Isten mellett van újra az égben. Mindent lát. Tehát látja azt is, hogy most jelenleg mi "folyik itt a Földön".
7/18 A kérdező kommentje:
De az égben hol, fel lehet oda menni repülővel? Amúltkor kerestem amikor utaztunk, de semmit nem látni csak a felhőket, és nem ültek rajta anngyalok:(
2012. márc. 15. 14:48
8/18 anonim válasza:
Vidiripi
Azért nem látod őket mert az emberi szem csak egy bizonyos tartományban képes a látásra.
9/18 A kérdező kommentje:
Akkor ember nem láthatja és mégis tudja? Hogyan? Te látod, azért tudod?
2012. márc. 15. 17:32
10/18 anonim válasza:
A fentet úgy értették hogy fent a mennyben, és pl lent a pokolban, szóval nem az égben van és nem is a naprendszerben. Az viszont igaz hogy Isten figyel minket. És szerintem Isten fia nem jönne el felkészületlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!