Miért baj, ha valaki muszlim? Illetve milyen az a vallás?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 20:42
11/15 anonim válasza:
Sziasztok! Az en baratom is muszlim. Engedjetek meg, hogy valaszoljak a kerdesre hogy milyen ez a vallas. En katolikus vagyok, soha nem valtoztatnam meg a vallasomat de sokat tudok az iszlamrol. Alapvetoen ugyanaz mint a katolikus vallas. Egy Isten hit mi azt mondjuk isten ok azt mondjak Allah ami arabul Istent jelent. Egyetlen egy kulonbseg van a ket vallas kozt megpedig Jezus szemelye. A katolikus vallas szerint Jezus Isten fia, a Muszlim vallas szerint Jezus egy profeta mint Mohammed vagy a tobbi aki Isten igejet hirdette. Ok azt tartjak es ez van a szent konyvukben hogy Isten kijelentette hogy en egy vagyok nincs csaladom. Szoval sok ember emiatt a kulonbseg miatt eliteli a muszlimokat, mert nem olvasnak utanna. Ok nem terroristak, mint ahogyan a media beallitja oket. Igen Afganisztanban vannak zavargasok, de ezert meg nem kell azt mondani , hogy ooohhhh muszlim az egyenlo rossz emberekkel es terroristakkal. Jah igen, es had erositsem meg a felettem szolokat a muszlim fiuk viselkedeserol. Az en baratom is nagyon jokepu, jo ember, torodik velem, a tenyeren hordoz es mindent megtenne ertem. Ok ki tudjak mutatni a szerelmuket sok magyar fiuval ellentetben. En is nagyon szerencsesnek tartom magam, hogy talaltam egy ilyen fiut aki kiralynejakent banik velem! Azoknak ez embereknem pedig akik NULLA tudassal az iszlamrol elitelik a muszlim vallasu embereket azt uzenem, hogy csak egy picit nezenek utanna es megvaltozik a velemenyuk. Pusszzz
12/15 laboa válasza:
Sziasztok!Nekem is arab származású párom van,2-éve élek vele.Gyermekkoromban nagyon szerettem a tündérmeséket a fehér lovon érkező hercegek,királyokról,és elmondhatom,hogy hozzám is elérkezett,így én is királyné lettem,..lehettem mert olyan bánásmódban, melyben most részesülök csak ahhoz tudnám hasonlítani.Soha nem találkoztam ilyen jó emberrel, és persze óvatosan, de ajánlom minden nőnek, ha van rá lehetősége ismerkedjen e hitben felnevelkedett férfival,mert a közbeszéddel ellentétben igenis tisztelettel vannak a gyengébb nem iránt.A vallásuk, tiszteletre méltó,nincs még egy ilyen hittisztelő,aki napi 5-imádkozást szán e rohanó világunkban az idejéből.
13/15 anonim válasza:
sziasztok!:)
az én párom is muszlim, és én is hercegnőként vagyok tartva :) azóta én s felvettem az iszlámot, habár a böjtöt nemi igazán tartom be, mondjuk a családunk se.
a férjem apukája pakisztáni, de már Angliába nevelkedett. az édesanyja brit.
az apósom lányaként szeret, és az egész család teljesen elfogadott
14/15 bootképernyő válasza:
Az osszes dogoljon meg... Az anyjat robbantgasa fel...
15/15 anonim válasza:
Atyaúristen.. hogy lehet áttérni az iszlámra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!