Ez milyen vallás?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm mondta, hogy ők nem ünnepelnek semmit, se karácsony se szülinap... meg mesélte hogy van egy ilyen kis közösség vagy mi ahova járnak és hogy ott elvannak xD
nem akarom tőle megkérdezni(mert már elég régóta ismerem és illene tudnom xD) valaki tudja hogy ez micsoda?
2012. márc. 9. 22:59
2/10 anonim válasza:
Jehova Tanúi is szerintem. Azt hiszem, nekik valami Királyság termük van, vagy mijük. De ne nevesd ki a barátnőd ezért a vallásért, biztos nagyon komolyan veszi, és ilyen dolgokban nagyon meg lehet sérteni az embereket.
3/10 anonim válasza:
Jehovák.Ezt benézted barátom.Házasságig nincs hegesztés.:)
4/10 anonim válasza:
Vidiripi
3. lehet hogy te is benézted. Mert a kérdés kiírójának egyik barátnőjéről van szó.
5/10 anonim válasza:
Már mindenki tud róla csak Te nem? Ezen csodálkozom, hiszen az az első dolguk, hogy elmondják hova járnak. Ha világi vagy, nem engedik még a közeledbe sem a barátnőd. Már mint a szülei.
6/10 anonim válasza:
Én magam sem vagyok Jehova tanúja, én és a családom sem ünnepli ezeket az ünnepeket. Ismerek magam is olyan felekezetet, melynek tagjai szintén nem ünneplik ezeket az ünnepeket. Valóban a leghirhedtebb közösség ezzel kapcsolatban a tanúk, de nem jelenti kizárólagos elhatárolódásukat az ünnepekkel. Nem biztos, hogy Jehova Tanúja.
7/10 anonim válasza:
Ha Jehova Tanújáról van szó akkor annak megvannak az okai h.miért nem ünnepelnek pl.karácsonyt.ha megkérdezed szerintem szívesen elmondja részletesen.röviden annyit erről h azt fontos megtartani amiről a Biblia is helyeslően beszél.pédául Jézus haláláról helyes megemlékezni,mert erről beszél a Biblia.A karácsonyról viszont sehol.emberi hagyományokat viszont nem helyezünk a Biblia elé.ajándékkal meglepni vkit,vagy családi vacsorát minden különlegesebb alkalom nélkül is lehet.más személyekkel való barátkozásról meg csak annyit,h.nem vagyunk fanatikusak és nem élünk elzárva a világtól.viszont szoros barátságokat könnyebb olyan emberekkel ápolni akikkel közös irányadó mértékek szerint élünk.Viszont másokkal is jóban vagyunk iskolában,munkahelyen stb.
8/10 anonim válasza:
Napirai11 válasza:
Kedves Kérdező!
Neked kellene megkéerdezned a barátnődet, hogy milyen vallású, mert mi ezt nem tudhatjuk, mivel nem ismerünk sem téged, sem a barátnődet.
Itt az oldalon az emberek csak találgatni tudnak, de érdemleges választ nem tudnak adni a kérdésedre, ezért mondom, hogy a barátnődet kérdezd meg, hiszen ebben ő a legilletékesebb.
Ü dv: Napirai
9/10 A kérdező kommentje:
hát köszi mindenkinek :D lány vagyok, szóval nem úgy a barátnőm xD xD gondolom akkor jehova tanúja :\ nem nevetem ki emiatt, már megszoktam, próbálok nem beszélni előtte hogy mit kaptam karácsonyra vagy szülinapomra xD
2012. márc. 11. 15:04
10/10 Án07 válasza:
Milyen napon tartják a Istentiszteletet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!