Ti tapasztaltátok/éreztétek már Isten jelenlétét?
És ha igen, akkor hogyan? Írjátok minél bővebben. :)
Aki nem vallásos, és nem hisz Istenben, az ne írjon szubjektív, sértő és egyéb ide nem illő választ!!!
IGEN BENNEM ÉL ÉS MINDENKIBEN OTT VAN AKI EL FOGADJA JÉZUST.!!!Íme, az ajtó előtt állok, és zörgetek: ha valaki meghallja a
hangomat, és kinyitja az ajtót, bemegyek ahhoz, és vele
vacsorálok, ő pedig énvelem. Jelenések 3,20
"Egyébként pontosan az olyan jellegű válaszokat szándékoztam elkerülni, mint a tied. De azért köszönöm!"
Tehát megkérdezed érezte-e már valaki Isten jelenlétét, aztán kizárod azokat, akik nem. O yeah!
Off: Bocsánat, hogy beleszólok, de ma még nem kötöttem bele senkibe, pedig már 11 óra is elmúlt. :P
Na, jó, vicc akart lenni... DE:
"Tehát megkérdezed érezte-e már valaki Isten jelenlétét, aztán kizárod azokat, akik nem. O yeah!"
gyakorivalasz2, ezt most benézted. :P
Merthogy a kérdező rögtön a legelején azt kérte: "Aki nem vallásos, és nem hisz Istenben, az ne írjon szubjektív, sértő és egyéb ide nem illő választ!!!" (kukucs fel ^)
Nemvagyok pedig pont ebbe a csoportba tartozik, mint tudjuk...
On: A kérdésre csak nagyon röviden válaszolok: igen, éreztem és tapasztaltam Isten jelenlétét többször is, különféle helyszíneken, helyzetekben és módokon.
A részleteket viszont nem írom le, mert akkor gyv2 ismét előhozza a "masszív kétoldali / bal agyféltekés temporális epilepsziás roham" témát, amelyről decemberben folytattunk konstruktív vitát két kérdésnél is, de ezeket bizonyos időre közös megegyezéssel felfüggesztettük. :)
És bár ő az egyetlen ateista itt, a GYK-n, akivel értelmesnek tartom a vitát / eszmecserét, de sem kedvem, sem időm a folytatáshoz. :(
Üdv. :)
"A részleteket viszont nem írom le, mert akkor gyv2 ismét előhozza a "masszív kétoldali / bal agyféltekés temporális epilepsziás roham" témát"
Ha akartam volna, már előhoztam volna. Most nem vagyok kötekedő hangulatban. Ha nem szólítasz meg, többet nem is írtan volna a kérdésre.
Megj.
Nemvagyoknak igaza volt mivel a kérdés saját(=szubjektív) megtapasztalásra kérdez rá, csak szubjektív választ lehet írni, sértő nem volt, és egyés addig a kérdező sem kötötte ki, hogy csak "tapasztaltak" írhatnak.
Köszönöm...mindenkinek!
Jó eszmecserét nektek...:D (Én a magam részéről már lezártam az ügyet..:D)
Köszi, kérdező, de látod, gyv2 nem akarja... :P
Pedig amennyire én ismerem őt, azt gondoltam, a válaszomat keringőre való nyílt felhívásnak fogja értékelni; úgyhogy már elő is bogarásztam az egyik "hadszínteret"... De akkor a másikat már nem kell. :)
@ gyv2:
< Ha akartam volna, már előhoztam volna. Most nem vagyok kötekedő hangulatban.>
Hirtelen megijedtem, hogy valami bajod van, de más kérdésekhez írott válaszaid láttán "megnyugodtam". :P
Azzal egyetértek, hogy a kérdésre csak szubjektív választ lehet adni. DE: Teljesen evidens, hogy "aki nem vallásos és nem hisz Istenben", az kizárólag nemmel válaszolhat a kérdésre; ilyenekkel teleírni több oldalt meg teljesen felesleges. Szerintem erre gondolt a kérdező, ez teljesen világos volt az első pillanattól fogva, még ha nem is pontosan fogalmazta meg ezt a feltételt.
Üdv. :)
Húúú, én eddig azt hittem, a medvék téli alvási ideje a leghosszabb... De ezt a rekordot jócskán megdöntötted a közel 7 hónappal, kérdező. :)
Nehogy mellre szívd, csak viccelek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!