Isten nem ver bottal. Tapasztaltátok már?
Szia!
Én tapasztaltam. Isten egyáltalán nem vert meg, csak megáldott eddig.
Üdv. Péter
Igen Péter, te az Úr útján jársz, azoknak nem okoz rosszat.
A másik, hogy mindenkinek meg van a maga keresztje. Nekem is van és elfogadom. Mások ez alapján ítélkeznek felettem és a sors mindig visszaadja nekik, amit mondtak reám rajtuk bekövetkezik. Ez nálam a legszentebb kifejezés: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess." Ez nálam már a félelem határá
Igen Péter, te az Úr útján jársz, azoknak nem okoz rosszat.
A másik, hogy mindenkinek meg van a maga keresztje. Nekem is van és elfogadom. Mások ez alapján ítélkeznek felettem és a sors mindig visszaadja nekik, amit mondtak reám, rajtuk bekövetkezik, majdnem olyan mit egy járvány. Ez számomra a legszentebb kifejezés: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess." Nálam már a félelem határát súrolja, talán ez miatt hiszem és félem az Istent. Megtanított arra, senkiről ne szóljak rosszat!
Sziasztok!
Persze, hogy itt vagyok, hol másutt is lennék?! ;-)
Úgy gondolom, hogy az életünk és boldogságunk csak rajtunk múlik! A családi élet és a szülők csak a környezet, ha rájuk támaszkodva akarunk boldogok lenni, már rég rossz lenne! Rajtunk múlik, hogy hogyan tekintünk magunkra, mennyire vagyunk képesek akár még Istennel is megküzdeni önmagunkért (lásd Jákob küzdelme a Jabbok révénél).
Mivel nem hallom az imádságaidat, így nehéz lenne véleményt mondani. Annyit szeretnék csak elmondani, hogy Mária, Jézus anyja a sírban nyugszik várva a feltámadást, így nem hallhatja meg, ha szólsz hozzá. Urielt nem ismerem, a Bibliában nem szerepel, Mihály pedig maga Jézus Krisztus. Ő biztos, hogy szívesen segít, ha hozzá fordulsz, erőt fog adni a jót cselekvésre. Azt tanácsolom neked, hogy Jézustól kérj világos látást, hogy megmutassa neked konkrétan melyek azok a területek az életedben, amelyeken változtatnod kell ahhoz, hogy boldog légy. Biztos, hogy segíteni fog!
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!