Egészen elképesztő, tapasztaltátok már?
Valahol olvastam régen, hogy társaságban és az élet olyan területein, ahol szerepelned kell semmi esélyed nincs valódi sikereket elérni, ha nincsenek női támogatóid, akik remélhetőleg szépek is. Akkor úgy gondoltam ez jópofa, bár nem gondoltam, hogy ez teljesen igaz, csak tetszett. Volt kedvem ezt kipróbálni és persze még sok más dolgot is, de köztük erre is kíváncsi voltam és összeismerkedtem egy igazán szép lánnyal, aki nem is buta (szinte már meglepő). Rá kellet jönnöm, hogy teljesen igaz volt amit olvastam, sokkal többen keresték a társaságom, azzal, hogy vele voltam, ő vonzotta oda az embereket én pedig ott tartottam őket, tehát amikor már odajöttek, velem beszélgettek, kíváncsiak voltak rám, a meglátásaimra. Oké nem vagyok hülye, a csaj még ugyanúgy érdekelte őket, a lényeg azon van, hogy rám is sokkal több mindenki kíváncsi, ha a lány bemutat nekik.
A világ 14 éves korom óta egyre törpül a szememben és szánalomérzetem iránta egyre csak nő, nos ez is egy mérföldkő volt azt hiszem.
"Kétféle módon világíthatsz: lehetsz gyertya, vagy tükör, ami a gyertya fényét tükrözi."
utóbbi megoldást választottad, bejött. kérdés?
15:03
Nem akarok és nem is akartam. Egyszerűen megtörtént és megtapasztaltam, semmi arra utaló dolgot nem írtam, hogy én ezt szeretném. Ha majd lesz egy ezzel kapcsolatos tervem a jövőben, már tudom, hogyan csináljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!