Mit csináltok keresztények, ha azt mondják nektek, hogy ne beszéljetek Istenről?
Első vagyok. Nekem egy kicsit visszás az, hogy imádkoznak valakiért, ha az a valaki nem hívő. Imádkozzanak olyanért, aki hívő, és abban hisz, amiben ők. Ateista vagyok, és nagyon nem szeretem, amikor néha 1-2 rokonom közli, hogy imádkozott értem. Kértem én ezt? Nem... imádkozzon magáért és hívő szeretteiért, de a nem hívőkért vagy másban hívőkért ne. Persze nem lett ettől nekem rosszabb, és egy hívőnek valamilyen szinten "kötelessége" minden szerettéért imádkozni, akkor is, vagy főleg akkor, ha nem hívő, de engem akkor is zavar. Kicsit úgy érzem, hogy a hátam mögött intézkednek, vagy rámtukmálnak olyasmit, ami engem nem érdekel, amiben nem hiszek.
Hívők, könyörögve kérlek titeket, hogy ne legyetek már erőszakosak! Ateista társaim, titeket pedig arra kérnélek, hogy fogadjátok el a hívők hitét. Vitatkozni lehet róla, de személyeskedni és sértegetni nem.
Elég hinned benne , nem kell róla beszélned.
Nem attól leszel jó keresztény hogy hetente 7x elmész templomba vagy a nap 24 órájában Istenről beszélsz , egyszerűen csak elég ha hiszel Istenben.Én nem járok templomba és nem beszélek Istenről , mégis hívő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!