Mit tegyek? Ezt nem tudom mivel magyarazni!
Figyelt kérdés
Nagyon sokat vetkezem es nem tudom leallitani magamat.rendszeresen,naponta vetkezem.Kerlek segitsetek,mert akarmit is probaltam nem tudok magamon segiteni1;-(2012. márc. 5. 21:50
1/6 anonim válasza:
Mivel le se írod mit vétkeztél kétlem sokan tudnának segíteni, de kitalálom maszturbálás.
2/6 anonim válasza:
imádkozz, kérd Istent hogy adjon erőt a függőség legyőzéséhez, mert bármi is az, nem tudod abbahagyni, tehát függőség alakult ki.
3/6 A kérdező kommentje:
az elso valasz helyes,de nem csak az.A keresedre a valasz:tragarsag,hazugsag,es a szulok iranti engedetlenseg.
2012. márc. 5. 22:15
4/6 anonim válasza:
Jusson eszedbe,hogy nem vagy tökéletes.
és miért vagy ennyire kétségbe esve? gondolod,hogy Jézus ezzel nincs tisztában? gondolod,hogy követ dobna rád? ("... Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!"Jn.8,7)
Ne ítélkezz magad fölött,ezzel csak önutálatot érsz el,ami egyenes út a lelki nyomorúsághoz.az élet fejlődés,és van lehetőség a változásra.ezen gondolkozz el.
5/6 anonim válasza:
Mindenki vétkezik, sőt szinte nincs is olyan nap, hogy ne kövessünk el bűnt. Törekedni kell, hogy ne forduljon elő, de hát emberek vagyunk.
6/6 anonim válasza:
Mindenek előtt menj el gyónni ha katolikus vagy, ha protestáns böjtölj javaslom. Láthatóan működik a lelkiismereted, ami nagyon jó. Az önkielégítés általában akkor probléma ha az embernek túl sok szabad ideje van és túltengenek benne az energiák. Javaslom járj el futni, vezesd le a fölös energiákat, persze így sem fog elmúlni a késztetés, de ez biológia, úgyhogy csak akkor múlik el ha az ember meghal. Az önkielégítés ellen tökéletes ha kat. vagy elmész minden nap templomba, nem is csak az imádkozás miatt de ha áldozol és a kezedbe fogod az oltári szentséget nem lesz gond ebből, ha protestáns vagy olvasgasd a szentírást, és gondolj bele, hogy tiszta kézzel kéne kezedbe venned. a trágárság nem halálos bún ha nem Istent vagy a szent dolgokat káromlod. Van akinek nagyobb az önkontrollja, van akinek kisebb, akinek nagyobb másban marad alul, te másban emelkedsz ki, én nekem nincsenek ilyen gondjaim mint neked, de van helyette más. De semmiképp nem vagy egyedül ezzel a dologgal. A hazugsággal kapcsolatban pedig, igen sajna az is berögződik, erre nincs csodaszer, de miután kimondtad korrigáld magad és akkor talán könnyebb lesz. Remélem segítettem, sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!