Feltétlenül szűznek kell lenni egy apácának?
Nem kell annak lennie, a lényeg, hogy komolyan gondolja azt, hogy habár elbukott valamikor (akár sokszor), nem fog többé. Ezért tesznek tisztasági fogadalmat. Tehát nem a múlt a lényeg, hanem a jelen és a jövő. Természetesen a paráznaságot neki is meg kellett gyónnia, ugyanúgy, mint bárki másnak.
Tehát beléphet szerzetesrendbe az, aki nem szűz, viszont teljes absztinenciát kell vállalnia a szexuális élet minden területétől - és ezt jó, ha már belépés előtt minél hosszabb ideig gyakorolta, hogy lássa, bírja-e.
- off: aki meg azt írta, nincs 50 alatti apáca... Gondolom, jó sokkal találkozhatott... én rengeteget ismerek, gondolom, kicsit mások a köreink... -.-
Isten sehol nem tiltotta meg azt hogy ne élj szexuális életet.
Az elfojtás a legrosszabb.
sosem értettem azt a baromságot, h "lássa, bírja-e szex nélkül"
nemtudom mit esznek az emberek annyira a szexen, simán ki lehet birni...azért mert a hülye média azt mutatja?
én nem csak h bírom nélküle, de még undorodom is a gondolatától.
szerintem sokan bírnák nélküle, csak annyira bambák h fel sem tűnik nekik h azt mondják amivel a média kimosta az agyukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!