Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek is jobban viselked...

Szerintetek is jobban viselkednek a vallásos emberek, mint azok akik nem hisznek semmiben? És ha nem, miért?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 15:56
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a válaszokat! én is azzal értek egyet, hogy a templomban nagyon sok a képmutató, álszent ember, aki egyáltalán nem Istennek tetsző életet él, és szerintem ez semmit sem ér, mert az az igazi hit, ami benned van, és az senkire nem tartozik, nem az a lényeg, hogy mások lássák, hogy te milyen vallásos vagy. És azt sem szeretem, amikor egy közösségben kényszerítik az embert, hogy meséljen arról, hogy kihez szokott imádkozni, hogyan, milyen vallásos cselekedeteket teszel az életedben, stb. Szerintem ehhez senkinek semmi köze nincs, mindenkinek a saját, titkos dolga. Nekem legalábbis az.
2012. febr. 28. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!