Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért tesz nagyobb...

Isten miért tesz nagyobb terhet a vállunkra, mint amit kibírunk? Vagy ez a sátán?

Figyelt kérdés
Már gyerekkorom óta problémáim vannak,amiket képtelen vagyok megoldani,pedig nem akármin mentem keresztül.De itt az elv a lényeg.Miért van az,hogy mindig csak egy újabb nehézség jön?Néha már kezdem elásni magam,hogy soha nem fogok tudni kikerülni a veremből.Nem olvastam a Bibliát,biztos van benne valami magyarázat erre.Lehet,el kéne olvasni.Addig is tudna valaki valamit mondani?
2012. febr. 25. 19:49
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Ez a világ vége dolog mindig lelomboz.Abban reménykedek,hogy Isten nem tesz olyat egy emberrel,hogy az egész életében szenvedjen.Ettől félek igazából a legjobban.
2012. márc. 2. 21:11
 22/37 A kérdező kommentje:
Mármint ezt magamra értettem.
2012. márc. 2. 21:12
 23/37 lsandor ***** válasza:
Nos ez végül is csak azoknak fog rosszat jelenteni, akik nem hajlandók változtatni. Akik pedig megteszik ezt azoknak pedig örök áldásokat fog jelenteni. 1János 4: 8 - Isten a szeretet megtestesítője
2012. márc. 2. 21:20
 24/37 A kérdező kommentje:
Nem nagyon ismerem a Bibliát és most lehet,hogy egy nagyon nagy baromságot fogok mondani,de ha itt a vég,akkor gondolom mindenki meghal.És akkor vagy pokol,vagy menyország?Vagy erről csak átvitt értelemben beszélnek?
2012. márc. 2. 21:34
 25/37 lsandor ***** válasza:
Nos a pokol meg a mennyország egy másik téma, de a Biblia a Földet mutatja be mint az a hely, ahol az emberek örök, tökéletes, boldog életnek fognak örvendeni
2012. márc. 2. 21:38
 26/37 A kérdező kommentje:
Ez így egészen más:)
2012. márc. 2. 22:06
 27/37 lsandor ***** válasza:
Ez akkor jót jelent kedves kérdező? :)
2012. márc. 7. 09:58
 28/37 A kérdező kommentje:
Persze:)Csak kérdés,hogy ez mikor lesz:)
2012. márc. 7. 13:24
 29/37 lsandor ***** válasza:
Nos ezzel kapcsolatban érdemes elolvasni a 2Timótusz 3: 1-5; Máté 24. fejezetét, itt ezzel kapcsolatban olvashatsz gondolatokat. Ha ezeket elolvasod akkor látni fogod, hogy egyre inkább úgy tűnik, hogy már nem sok idő
2012. márc. 7. 13:29
 30/37 anonim ***** válasza:
Már hogy ne bírnád ki. Hiszen itt vagy. A "nehéz" és a "lehetetlen" nem ugyanaz.
2012. máj. 25. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!