A kérdésedre a válasz: Nem. Isten halhatatlannak teremtette az embert. Isten megtiltotta Ádámnak és Évának, hogy egyenek az Élet fájáról,meg a Jó és Rossz tudásának fájáról mert meg kell halniuk ha esznek róla. Kerek perec megmondta nekik.
Aztán jött az ördög szokásos ravaszságával azt mondta Évának, hogy nem fognak meghalni hanem olyanok lesznek mint Isten ha esznek arról a fáról. Éva benyelte a hazugságot, evett a fáról és adott Ádámnak is. Így behívták a halált az életükbe amit az utána levő embereknek is szenvedniük kell.
"Ezért van, hogy amiképpen egy ember által jött be a világba a bűn, és a bűn által a halál, s így a halál minden emberre átterjedt, mivel mindnyájan vétkeztek"
Én vagyok a feltámadás és az élet: a ki hisz én bennem, ha meghal is, él; És a ki csak él és hisz én bennem, soha meg nem hal.” (Jn 11, 25-26)
Ádám által bejött a halál,de Jézus által bejött az örök élet!
Jézus halálán keresztül örök életünk lehet,bár a testünk elpusztulhat de a lelkünk örökkön-örökké Istennel együtt lehet a Mennyek Királyságában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!