Őt is Isten teremtette?
"A tökfejűnek azért volt olyan fejformája, mert ún. vízfejűséggel született. Ez egy születési rendellenesség."
Megnézted legalább a videót, vagy csak kapásból írtál valamit? A koponyán semmilyen születési rendellenesség (vízfejűség sem) és/vagy eldeformálódás nem mutatható ki, a csontja pedig teljesen más mint az emberé. Fele olyan súlyú, mégis dupla olyan ellenálló...
Szerintem is csak az a betegség, egy evolúciós zsákutca.
(Most kapott minden hívő idegrohamot az evolúció hallatán, és mindjárt benyögik hogy ne vedd szó szerint a bibliát. ezt ugorjuk.)
Egyébként meg igen, ha őt is Isten teremtette nyugodtan elmondhatjuk, hogy minden rossznak, fájdalomnak, szenvedésnek ő a forrása!
"Szerintem is csak az a betegség, egy evolúciós zsákutca."
De hogyan lehet evo-s zsákutca, mikor nem képesek meghatározni az apát? Az anyja egyértelműen ember, de az apa DNS-e beazonosíttathatatlan. Ha evo-s zsákutca lenne, az apának is embernek kellene lenni...
"Meg egyetlen egy példány lenne egy egész zsákutca?" Igen, egy rendellenes mutáció, ami nem tudja saját magát továbbörökíteni ..
Az orosz atombomba is durva dolgokat produkált, sok-sok mutáns született. A DNS is ugyanolyan törékeny lehet.
Itt egy mutáns pl.:
Szerintem
Sziasztok!
Ez egy torzszülött, valami genetikai mutáció lehet.
Üdv: Napirai
Napirai!
Nem genetikai mutáció.
Köszönöm a válaszokat. Még ha hibrid is, ő is Isten teremtménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!