Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehetséges ez a videóró?

Lehetséges ez a videóró?

Figyelt kérdés
Http://www.youtube.com/watch? V=V5aK_cYPcow
2012. jan. 31. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
2012. jan. 31. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát, jó sok badarságot összehordott.
2012. jan. 31. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Megnéztem, létezik. De ez miért érdekes?

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2012. jan. 31. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi???
2012. febr. 1. 00:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocsi, de hogy se linkelni, se kérdezni ne tudjon valaki...

Mi a kérdés pontosan?

Ha az, hogy igaz lehet-e az, amit a videón az a szerencsétlen nőszemély összehord, akkor a válaszom: nem, nem lehetséges.

2012. febr. 1. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem nincs semmi olyan benne, ami szöges ellentétben áll a bibliáben leírtakkal, vagy igen? ha igen, mi?
2012. febr. 1. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

szerintem nincs semmi olyan benne, ami szöges ellentétben áll a bibliában leírtakkal, vagy igen? ha igen, mi?

Kicsit később ismét meg nézem, és igyekszem válaszolni rá, de még mindig nevetek, ne haragudj. Ha komoly, nagyon "édes kis" állítás.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2012. febr. 2. 07:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Áh, még jó, hogy visszataláltam ide... :P

Csak hogy megkíméljem a 7-eskét [és mindenki mást is...] attól, hogy újból meg kelljen nézniük, ráadásul végig ;) , megnéztem újból én magam, és kiírtam néhány észbontó részt abból, amit az a nőszemély előad:

I. 0:40 - Nem ad 15 évnél többet az emberiségnek.(...) Az antikrisztus provokálja a háborút világháború formájában, és ez be is fog következni. (...) Óceán alá kerül Európa és Amerika. --> Na, majd meglátjuk. :P

Ez még hagyján, tényleg nem áll szöges ellentétben a Bibliával; de hogy hamis prófécia-e, az csak 15 év múlva fog kiderülni. Bár van egy igen erős tippem... :)

II. 1:08 – Az Isten kiválasztott területe a "Nagykárpát-medence" [Új földrajzi név???](...) Nem lesz máshova lejönnie Krisztusnak, csak ide. És innen is csak azok a krisztusi magyarok lesznek a kiválasztottak, a 144.000 (...) Az összes többi ember nem lesz mitől életben maradjon, csak azok, akikben a Szentlélek adja a Krisztustól az életenergiát [Mi van???]...

Khm, khm... Ezek hol is vannak megírva a Bibliában?

Én már elég régen olvastam a vonatkozó részeket, de úgy emlékszem, hogy az enyémben az van, hogy:

1. Isten választott népe Izrael

2. A szent hely Jeruzsálem

3. Jézus visszajövetelekor az Olajfák hegyére érkezik

4. A 144.000 fő az Izrael 12 törzséből származó különleges, szűz férfiak, akik az üdvözülők első zsengéjét alkotják (a többi a "nagy sokaság").

III. 1:59 "Nem véletlenÜL, hogy ez a kiválasztott nép, mert az Újszövetségbe', mivelhogy Krisztus magyar volt, a szűzanya, Adiabene herceglány pártus – sumér nyelvű, amivel 4000 szó azonosságot találtak..."

Ööö, izé...

1. A kiválasztott népről ld. II. /1.

2. Jézus Krisztus zsidó volt származásilag és vallásilag is: családfájában zsidók az ősei; a zsidó szokások szerint bemutatták az Úrnak a templomban; a születését követő 8. napon - Mózes előírásának megfelelően - körülmetélték; ismerte az Írásokat,beszélgetett róluk a vénekkel, nyilvános szolgálatának kezdetekor felolvasott belőlük, és azok alapján tanította a népet, sokat hivatkozott ezekre.

3. Édesanyja, Mirjam - szintén a családfa tanúsága alapján - bizony zsidó lány volt, úgyhogy ezt a pártus-sumér agymenést hagyjuk is... [Megjegyzem: 4000 szó már egy átlagember aktív szókincsének felelne meg, szenzációként hozták volna a hírekben az ilyen mértékű egyezést...]

Összefoglalás: Épp ideje, hogy az ilyen butaságokat szajkózó emberekről alkotott véleményemet röviden a gyakorivalasz2-től nemrégiben lenyúlt facepalmmal fejezzem ki:

[link]

Üdv. :)

2012. febr. 12. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!