15 éves lány vagyok, mostanában egyre inkább foglalkoztat a vallás. Ez normális?
"De nemsokára kinövöd, és belőled is fészbúkozó bulizósfiatal lesz, akit a "pasik" és a mobiltelefon-márkák érdekelnek."
Nagy hibát követsz el ugyanis általánosítasz. Ez a nem normális. Én a barátnőmet 14 éves kora óta ismerem (most 17 éves) és nem jár bulizni, és amikor még nem jártunk, akkor sem űzött sportot a pasizásból. Nem érdeklik a mobiltelefonmárkák sem. Nekem pl Iphone-om van, és mutattam már neki, de azt mondta hogy neki ilyen nem kéne. Ő megvan a maga egyszerűbb telefonjával. A facebookkal kapcsolatban pedig annyit, hogy van olyasvalaki is, aki pusztán azért használja, mert a sok embert manapság ott lehet megtalálni. De a barátnőm egyáltalán nem a facebookon éli az életét, és én sem.
Jobb lenne tehát változtatni ezen a hozáálláson, mivel a jövőben ilyen gondolkodással prtoblémáid lesznek.
Üdvözlettel:
GL
Menj csak el a HGy-be.:-)
Aztán örülnénk ha megosztanád hogy mit tapasztaltál ott. Milyenek az emberek, miről beszéltek,stb. Legalább a személyes tapasztalataidat olvasnánk, és nem századik-ezredik kézből terjengő híreket.
Isten áldjon!
Ezt a linket valaki már elöttem ajánlotta én csak csatlakozni szeretnék az ajánláshoz, mert ez egy nagyon jó közösség.
Ökumenikus, tehát MINDEN felekezet számára nyitott, bárki odajárhat.
Ha böngészel a honlapon, láthatod, milyen jó programok vannak a Te korodra szabva is.
Minden jót!
# 4/17-nek:
Az anyagiakon ez egész biztos nem kell, hogy múljon.
Ha kedved van, nyugodtan jelentkezz náluk, mindent meg lehet beszélni, mindenre van megoldás.
(Ezt olvastam ennél a szervezetnél valahol a honlapjukon!)
# 3/18
Kedves "Feliza"!
Köszönöm, hogy betetted ezt a linket, ezt csak a Szentlélek sugallhatta Neked!!
Nem is tudod ez az info az életemben mekkora fordulatot hozott!!!
Köszi.
Előző:
Hoppá! :D
Örülök neki! Hozzá teszem: sosem jártam náluk, de sok jót hallottam már...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!