Helyes-e az abortusz a Biblia fényében?
Vidiripi
Nos ezeket a különbségeket kell megvizsgálni. De az biztos hogy a történelmi egyházak nem tartoznak ebbe a kategóriába.
A zsidó szokások meg pláne nem.
"Ős szüleink legyőzhették volna Sátán hazugságait. Akkor is, és azóta is tökéletes védelmet kínált és kínál Isten beszéde. Ez mindenkor az egyetlen fegyver a rossz felismerésére és teljes legyőzésére. Jézus Krisztus is azzal győzte le az Ellenség minden kísértését földi életében, hogy azokat egybevetette a Biblia kijelentéseivel. Sátánnak adott visszautasító válaszai mindig így kezdődtek: "Meg van írva". Példája azt mutatja, hogy a hazugság átlátható és legyőzhető a Biblia igéi által."
Ha már szóba jött ez a téma is:
én ugyan (sajnos) nem szűzen mentem férjhez,de 21 éves koromig nem volt semmilyen testi kapcsolatom.
Mielőtt arra gondolnátok,nem vagyok bányarém,vagy ilyesmi. :)
Voltak kapcsolataim,de a testiséggel megvártam a szerelmemet... Az más tészta,hogy a nagy szerelem a másik fél részéről nem tartott örökké,de a lényeg,hogy azért nem lehetetlen VÁRNI.
Férfi szemmel nem tudom milyen lehet,én csak női szemmel látom a dolgokat ;)
Sírok.. xD
Na és milyen előnyei vannak?
Amúgy kit érdekel, hogy mit vár el valaki, akit soha senki nem látott, akinek a létezéséről amúgy fogalma sincs senkinek, csak vki mondta hogy van a sok birka meg elhiszi...
És milyen előnyei vannak, hogy csak házasságon belül szexeltek? Mert erre nem válaszoltál...
Tudod, azt én is bánom, hogy nem a vőlegényem az első pasi az életemben. De biztosan nem várnék akkor sem házasságig a szexszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!