Pécs és környékén ajánlanátok kedves papot, aki szívesen megkereszteli a gyermekem?
Figyelt kérdés
Elérhetőséget is írhattok. Köszi előre is!2009. máj. 25. 21:57
1/20 anonim válasza:
Keresd fel a pálosokat. (szerzetesrend)
2/20 anonim válasza:
A Pius templomban (400 ágyasnál, egyetemnél) van egy tüneményes bácsi, Lőrinc atya. Kb. 150 centi lehet, szódás szemüveg, öreg, de engem ő keresztelt még kiskoromban, a mamámnak ő volt a kedvenc papja, és ő is temette el. Én is vele tervezek kereszteltetni. Szerintem simán be lehet menni a templomba, nem tudom mikor van ott. Ifjúság út 6. a cím talán.
3/20 A kérdező kommentje:
Köszike. És őket hol találom?
2009. máj. 25. 22:06
4/20 anonim válasza:
A Pálosok szetm a Széchenyi Szakközép mellett van a Király utcában, ott is voltam már (temetésen), de a Lőrinc atya mondom, cuki! Úgyis mindegyik fog pénzt kérni, templomi költség, egy 10esre számíts szerintem
5/20 anonim válasza:
Ha a pálosokat kérdezed;
Cím: Pécs, Hunyadi u. 72.
Tel: 72 515-425
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a második válaszolónak, szerintem őt megkeresem, ha tényleg kedves. Sajnos a mi "körzeti" papunk nagyon lekezelően bánt velünk, ezért fontos lenne, hogy tényleg szívesen kereszteljen.
2009. máj. 25. 22:10
7/20 anonim válasza:
"Úgyis mindegyik fog pénzt kérni, templomi költség, egy 10esre számíts szerintem"
Óriási tévedés! Ha katolikus vagy ilyesmit ne terjessz, mert bűnt követsz el(rágalmazás). A keresztelésért nem lehet és NEM SZABAD pénzt kérni!
Az egyházi házasságkötésnél és a temetésnél van stóladij
(kántor költség/áramfogyasztás, sekrestyés munkabére stb) de keresztelőnél NINCS.
8/20 anonim válasza:
Akkor azzal tévesztettem össze bocsánat, mert azért valóban kellett fizetni. Egyébként ateista vagyok
9/20 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi mindenkinek! Akkor kb 10-be megáll a keresztelő?
2009. máj. 25. 22:16
10/20 anonim válasza:
A KERESZTELŐ INGYENES !!!
Ha - esetleg kérsz kántort ez neM kötelező - a kántornak fizetni kell.
A PAPNAK NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!