Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Homoszexualitás és vallás?

Homoszexualitás és vallás?

Figyelt kérdés
Hogyan viszonyulnak a vallásos emberek a melegekhez?
2012. jan. 7. 21:48
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
83%
A keresztény vallásban az is bűn ha nem mész templomba minden vasárnap és ha megcsalod a barátnődet az is bűn náluk , na meg a paráznaság (szex az élvezetért és nem a gyerek csinálásért). Szerintem a homoszexualitás belefér még.Minden ember követ el bűnöket.Azért a gyilkosság és a homoszexualitást nem lehet egy lapon említeni.
2012. jan. 7. 22:21
 12/43 A kérdező kommentje:

Figyelmetekbe szeretnék ajánlani egy filmet. Igazán remek film, és elég mély nyomokat hagyott bennem.

Imák Bobbyért. Nézzétek meg! Legalább az előzetest:

http://www.youtube.com/watch?v=n0LSZsPObFY

2012. jan. 7. 22:22
 13/43 anonim ***** válasza:
20%

Vidiripi

"A keresztény vallásban az is bűn ha nem mész templomba minden vasárnap és ha megcsalod a barátnődet az is bűn náluk , na meg a paráznaság (szex az élvezetért és nem a gyerek csinálásért)"

Jaj! Figyelmedbe szeretném ajánlani azt hogy olvass 11. hozzászóló. A paráznaság nem azt jelenti hogy a házaspár az élvezetért szexel.

Ekkora égbekiáltó butaságot honnét szedtél?

2012. jan. 7. 22:26
 14/43 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon sok a homosexuális és az egyház nem tud mit kezdeni a helyzettel.Ezért próbálja elfogadni őket,még akkor is ha a biblia nem ezt mondja.

Tanulságos film lehet,de nekem elég volt az előzetes.

2012. jan. 7. 22:33
 15/43 A kérdező kommentje:
Az érdekelne még, hogy a vallásos emberek utálnak is emiatt minket melegeket?
2012. jan. 7. 22:34
 16/43 anonim ***** válasza:
86%
Náluk ez nagy bűn. És sokan bíztatják arra a meleg embereket, hogy nyomják el magukban. Nincs feltétlen kimmondva, de lényegében nem számít, ha nem vagy boldog, a lényeg, hogy Istennek tetszél és úgy viselkedj, mint a normálisak. Ez tesz valakit jó emberré. Elgondolkodtató, hogy ilyenkor nem sajnálják szegény nőt, aki egy boldogtalan férfi mellett szintén boldogtalan lesz? Bár, majd jár templomba, imádkozik és kész.
2012. jan. 7. 22:35
 17/43 anonim ***** válasza:
14%

Vidiripi

Kedves kérdező. Ne másoknak akarj megfelelni hanem a Teremtőnek. S őt kérd hogy adjon neked erőt ahhoz hogy megtudj változni.

2012. jan. 7. 22:39
 18/43 anonim ***** válasza:
10%
Sok csodát tett már Isten,ami bizonyitott és dokumentált esetek voltak.Beteg felépült,a béna járt.Miért ne lehetne egy melegből hetero,Isten segedelmével.
2012. jan. 7. 22:44
 19/43 A kérdező kommentje:

Nem vagyok vallásos. Bocs hogy eddig nem írtam ki.

A lényeg hogy van több vallásos ismerősöm, a rokonok között is, és ezért tettem fel a kérdést.

Szerintetek inkább el se mondjam nekik?

Ők is egy életen át arra szeretnének engem majd ösztökélni, hogy imádkozzak és Isten megsegít?

Én már elfogadtam a tényt, elfogadtam, hogy meleg vagyok, és most annyi szenvedés után BOLDOG vagyok, pedig majdnem úgy jártam mint a filmbéli Bobby.

Számomra sokkal fontosabb az, hogy boldog életem legyen, és szerintem a rokonaim számára is.

2012. jan. 7. 22:44
 20/43 anonim ***** válasza:
Mi az igazi boldogság?
2012. jan. 7. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!