Homoszexualitás és vallás?
Figyelmetekbe szeretnék ajánlani egy filmet. Igazán remek film, és elég mély nyomokat hagyott bennem.
Imák Bobbyért. Nézzétek meg! Legalább az előzetest:
Vidiripi
"A keresztény vallásban az is bűn ha nem mész templomba minden vasárnap és ha megcsalod a barátnődet az is bűn náluk , na meg a paráznaság (szex az élvezetért és nem a gyerek csinálásért)"
Jaj! Figyelmedbe szeretném ajánlani azt hogy olvass 11. hozzászóló. A paráznaság nem azt jelenti hogy a házaspár az élvezetért szexel.
Ekkora égbekiáltó butaságot honnét szedtél?
Nagyon sok a homosexuális és az egyház nem tud mit kezdeni a helyzettel.Ezért próbálja elfogadni őket,még akkor is ha a biblia nem ezt mondja.
Tanulságos film lehet,de nekem elég volt az előzetes.
Vidiripi
Kedves kérdező. Ne másoknak akarj megfelelni hanem a Teremtőnek. S őt kérd hogy adjon neked erőt ahhoz hogy megtudj változni.
Nem vagyok vallásos. Bocs hogy eddig nem írtam ki.
A lényeg hogy van több vallásos ismerősöm, a rokonok között is, és ezért tettem fel a kérdést.
Szerintetek inkább el se mondjam nekik?
Ők is egy életen át arra szeretnének engem majd ösztökélni, hogy imádkozzak és Isten megsegít?
Én már elfogadtam a tényt, elfogadtam, hogy meleg vagyok, és most annyi szenvedés után BOLDOG vagyok, pedig majdnem úgy jártam mint a filmbéli Bobby.
Számomra sokkal fontosabb az, hogy boldog életem legyen, és szerintem a rokonaim számára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!