Te hogyan, mi módon hirdeted az evangéliumot?
Köszönöm a válaszokat!
Kedves ma 18:24-as válaszoló!
Én feltettem egy kérdést, és vártam a válaszokra, mert érdekel.
Ha csak kötekedni akarsz, és csak az a legfontosabb, hogy le vagy e pontozva, vagy nem vagy éppen hány százalékon vagy, akkor nagyon sajnálom...
Egyébként elárulom, hogy elég három szavazat és 0%-on vagy. Amikor engem lepontoznak mindíg jót nevetek rajta és nem magamat sajnálom!
Én nem idegeskedek rajta, csak rámutattam, hogy elég furcsa hozzáállás, magukat keresztényeknek nevező emberektől.
Nálunk itthon a tettek többet jelentenek a szavaknál, és ez a lepontozás nem konkrétan a pontok miatt ütött meg kicsit, hanem mutat - számomra legalábbis - egyfajta "dögöljön meg mindenki, aki nem úgy él, ahogy szerintem kéne" lelkületet.
Egyébként a kérdésedre normálisan válaszoltam, elsőként, az igazat mondtam, és nem bántottam senkit. Engem "bántottak" (bár azért ilyen komolyan én sem veszem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!