Ha szerelmes vagyok egy lányba de ő nem viszonozza, akkor isten miért nem veszi el tőlem a szerelmet, miért hagyja hogy szenvedjek emiatt?
A vélemény az, hogy a hozzád hasonló fundi keresztények miatt házasodnak egyes fiatalok kényszerből. Vagy nézi ki a gyüli, a pásztor/lelkész (miért nem lehet ezt az utóbbi, eredetibb-magyarosabb szót használni?) egymásnak a fiatalokat, és nyomást gyakorolnak rájuk, hogy összejöjjenek. Még hogy szerelem démon, persze a szeret-szerelem is lehet démonizált, meg démon áll mögötte: nem ellentmondás ez egy kicsit, Isten akkor meghasonlana önmagával, ha a szeretet-szerelem is démoni érzés lenne. Vagy az Énekek Éneke kimaradt a Bibliai olvasmányokból.
Egy kapcsolathoz nem egyszerű szimpátia kell, annál több is: szerelem mindkét fél részéről, mely a boldog életévek alatt egy nagyon mély szeretetté alakul szép lassan, de újra fellángol amikor kell.
Ami meg a szerelmi kötéseket illeti, okkultista üzletemberek húzása, az égvilágon nem kötnek-oldanak semmit csak pénzt nyúlnak le az emberektől. De sztem a kedves kérdező nem vett részt okkultista praktikákban így biztos lehet benne, hogy nem démonizált és a szerelem nem is lehet az.
Amúgy a szimpátia alapján létrejött kapcsolat és házasságok, hogy a francba lehetnek érvényesek Isten előtt?
Nem minden szeretet-szerelem démonizált, de van ilyen is.
Szerintem se vett részt, nem is mondtam, csak azt , hogy
van ilyen is. Nem mondtam, hogy a szimpátia kapcsolat nem érvényes, pont azt mondtam, hogy nem biztos hogy van szerelem, lehet, hogy csak szimpátia van. Én csak a magam példáját tudom mondani, hogy sokszor voltam szerelmes, de soha nem voltak azok belém, és volt fordítva is. Ezért gondolom, hogy az nem jelent semmit ,hogy én mit érzek, mert, lehet, hogy a másik nem érzi ugyanezt, és akkor biztos nem mondanám , hogy Isten miért hagyja ezt, hiszen nem is ő generálta. A fundit nem gondolom magamról, Bertát ,Pétert, Lacit, meg még pár névtelent, többnek gondolok magamnál.A varázslás, okkultizmus, boszorkányság működőképes dolog,nem csak egy nagy semmi némi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!