Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek Iskarióti...

Problem2 kérdése:

Mi a véleményetek Iskarióti Júdásról?

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 15:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Peruccsia!

Nem Júdás miatt feszítették keresztre. Krisztust Lázár feltámasztása után kárhoztatták el a vezetők, és maga Krisztus mondta Poncius Pilátusnak, hogy nem az ő bűne nagyobb, hanem Kajafásnak, a főpapnak, a nép vezetőjének, ki Pilátushoz küldte őt. Talán akkor senki nem bűnös, hiszen ha Pilátus a nép unszolására nem ítéli el, akkor nincs is kereszténység? A te egyik akárhányadik leszármazottad gyilkos lesz, akkor én nem leszek bűnös, ha megakadályozom, hogy tovább élj, mert akkor egy gyilkos megszületését akadályozom meg?

Üdv: L

2011. dec. 17. 21:58
 12/18 Peruccsia ***** válasza:

Nem értem az értelmezésed.

Akkor feleslegesen alakult ki a júdás, júdáspénz, harminc ezüstpénz stb fogalom? Mert ezek szerint nem ő árulta el végzetesen.

2011. dec. 17. 22:01
 13/18 anonim ***** válasza:

"Nem értem az értelmezésed.

Akkor feleslegesen alakult ki a júdás, júdáspénz, harminc ezüstpénz stb fogalom? Mert ezek szerint nem ő árulta el végzetesen."

Emberek által kreált fogalomzavar nem teszi igazzá a hazugságot. Szerintem neked sem lófarok van a fejeden...

de hagyjuk, vagy te vagy fáradt, és összehozol olyan dolgokat, melyeknek semmi köze egymáshoz, vagy nem vagyunk egy "hullámhosszon".

Üdv: L

2011. dec. 17. 22:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Valójában nem Júdás miatt halt meg Jézus. Júdás csak feladta, mert pénzt akart belőle szerezni. De nem gondolta, hogy megölik. Hiszen olyan sokszor akarták már megölni, mégis, minden alkalommal megszabadult Jézus!

Semmi sem utalta arra, hogy emiatt fogják Jézust keresztre feszíteni! Tehát a Júdás-mese már itt is nagyon sántít.

Mt 27,3,4- Amikor pedig Júdás, aki őt elárulta, látta, hogy elítélték, megbánta tettét, visszavitte a harminc ezüstöt a főpapoknak és a véneknek,és ezt mondta: "Vétkeztem, mert ártatlan vért árultam el." De azok ezt mondták: "Mi közünk hozzá? A te dolgod."

2011. dec. 18. 13:10
 15/18 anonim ***** válasza:

1-es!

nem arult el senkit yudah bar-iskarioth!!

arra yeshua vette ra hogy beteljesedjen az altala jovendolt esemeny!!ugyanis az ot elofogni jovok nemù ismùertek fel!!

evangeliom yudah!!

miert ne lenn igaz ha az osszes tobbit annak tartjatok!!?

2013. ápr. 28. 14:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert, ha Júdás utána rögtön felakasztotta magát, és kettészakadt, akkor nehezen írhatta meg a Júdás evangéliumát. Tehát vagy az összes hamis, vagy csak az az egy. Én arra az egyre tippelek.
2013. ápr. 28. 19:45
 17/18 anonim ***** válasza:

16os!

nem akasztotta fel magat yudah!!

a yeshuat kovetok vertek agyon kovekkel

2013. ápr. 28. 22:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Chaine TV,; Planet + Justice!

-le monde "parfait" de temoin jehova-

epuletes dokumentumfilm az agymosasrol!!

2013. ápr. 30. 23:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!