Isten utál engem?
Remélem nem cinikusságból írod, nem bántásnak szántam.
Én is voltam ilyen mélységben, tudom milyen az.Hogy tudtam -e segíteni a válaszommal, hát nem tudom. Ha nem vagy erős hitben, akkor szólni kell másik tesónak, hogy imádkozzanak érted,veled.Az erőtlenek erőtlenségeit hordozni kell, és , ha ketten, vagy hárman egybegyűltök az én nevemben, én ott leszek, mondta Jézus.Isten nem vádol.
Hali. :)
Csatlakozom az előttem írókhoz: Isten nem utál téged. Senkit sem. Ő szereti az embereket, sőt, Ő maga a szeretet.
Valószínűleg jóval fiatalabb vagy nálam, de nem vonom kétségbe, hogy sok-sok rosszat tapasztaltál. Hidd el, én is. Szinte végigharcoltam az egész életemet akár gyerekként, akár ateistaként, akár megtérésem után. Sokszor padlót is fogtam, sokszor belázadtam; sokszor ordítani lett volna kedvem Istennel, hogy "MIÉRT?", és sokszor tényleg kiabáltam is...
És igen, többnyire én is keresztényekben csalódtam. Talán azért, mert tőlük mást - többet - vár az ember, jobban megbízik bennük. Pedig az emberekben nagyon sokszor lehet csalódni, egyedül Isten az, akiben nem. Még ha néha úgy is érezzük...
Hallgasd meg ezt a dalt, és engedd, hogy a szívedhez szóljon:
Pintér Béla – Tenyerembe metszettelek
http://www.youtube.com/watch?v=b94zLha6n5Q
Az öngyilkosság nekem szerencsére soha nem jutott eszembe.
Az nem alternatíva, ne törd rajta a fejed.
Katt ide, nézd végig:
Az alábbi honlapról pedig egy jónevű keresztény pszichológus hölgy közel 20 előadását töltheted le díjmentesen; remélhetőleg rendbe rakja a lelkivilágodat:
Üdv. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!