Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten utál engem?

Isten utál engem?

Figyelt kérdés
És miért pont engem? Évtizedeken át csak rosszat kaptam tőle....Főleg keresztény emberekben kell csalódnom...És most itt állok az öngyilkosság szélén szinte, és mit csinál a Nagy Úr? Még egyet belém rúg...Hát köszönöm.....
2011. dec. 14. 09:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Remélem nem cinikusságból írod, nem bántásnak szántam.

Én is voltam ilyen mélységben, tudom milyen az.Hogy tudtam -e segíteni a válaszommal, hát nem tudom. Ha nem vagy erős hitben, akkor szólni kell másik tesónak, hogy imádkozzanak érted,veled.Az erőtlenek erőtlenségeit hordozni kell, és , ha ketten, vagy hárman egybegyűltök az én nevemben, én ott leszek, mondta Jézus.Isten nem vádol.

2011. dec. 30. 09:14
 32/34 anonim ***** válasza:
Tetszik amit írtál különben nem válaszoltam volna a te hozzászólásodra.
2011. dec. 30. 11:10
 33/34 anonim ***** válasza:

Hali. :)

Csatlakozom az előttem írókhoz: Isten nem utál téged. Senkit sem. Ő szereti az embereket, sőt, Ő maga a szeretet.

Valószínűleg jóval fiatalabb vagy nálam, de nem vonom kétségbe, hogy sok-sok rosszat tapasztaltál. Hidd el, én is. Szinte végigharcoltam az egész életemet akár gyerekként, akár ateistaként, akár megtérésem után. Sokszor padlót is fogtam, sokszor belázadtam; sokszor ordítani lett volna kedvem Istennel, hogy "MIÉRT?", és sokszor tényleg kiabáltam is...

És igen, többnyire én is keresztényekben csalódtam. Talán azért, mert tőlük mást - többet - vár az ember, jobban megbízik bennük. Pedig az emberekben nagyon sokszor lehet csalódni, egyedül Isten az, akiben nem. Még ha néha úgy is érezzük...

Hallgasd meg ezt a dalt, és engedd, hogy a szívedhez szóljon:

Pintér Béla – Tenyerembe metszettelek

http://www.youtube.com/watch?v=b94zLha6n5Q

Az öngyilkosság nekem szerencsére soha nem jutott eszembe.

Az nem alternatíva, ne törd rajta a fejed.

Katt ide, nézd végig:

[link]

Az alábbi honlapról pedig egy jónevű keresztény pszichológus hölgy közel 20 előadását töltheted le díjmentesen; remélhetőleg rendbe rakja a lelkivilágodat:

[link]

Üdv. :)

2011. dec. 31. 10:20
 34/34 világvége1 ***** válasza:
Nem büntet Isten a földön; de csak akkor avatkozik közbe, ha ezzel segít valakinek, aki jó.
2020. jún. 30. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!