Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehetséges, hogy ennyire...

Lehetséges, hogy ennyire dúrva lenne a világ? Kezdejk el hinni Istenben? (szeretnék hitet) Itt az ideje? Ebből ki mit hiszel? Van, létezik? Az ősszes részt még nem sikerül végignéznem előrebocsátom

2011. dec. 5. 21:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Abban egyetértek, hogy valóban durva világban élünk, melyből lassan kivesznek a valódi értékek.

Kérdezed, hogy most akkor kezdj el hinni Istenben?

Ezt neked kell eldöntened, de ha elfogadsz egy tanácsot tőlem -mint hívőtől-semmi esetre se félelem legyen a motivációd a hitre,mert a hit, amelynek félelem a forrása, nem igazi hit. Amikor megszűnik a félelem, eltűnik a hit is.Az igaz hit szeretetből fakad.

A mai világ mindent kínál, de békét csak Jézus adhat. Mindened meglehet, ami csak létezik ezen a világon, de ezekkel sem leszel boldog, mert mindig többre és többre fogsz vágyakozni és újra kevés lesz az, amivel rendelkezel. Elégedetlen leszel, mert nem tiéd az, ami a legfontosabb, ez pedig a béke. És békét, igazi békét csak Jézus Krisztus adhat neked.

2011. dec. 7. 00:59
 22/26 anonim ***** válasza:

A világ nagyon durva.

Szerintem higgy Istenben, itt az ideje.

Ezek a videók viszont... hát inkább nem mondok semmit... Nemrég volt egy kérdés ugyanannak a YouTube-felhasználónak egy másik videójáról...

Belenéztem a csatornán levő vidikbe, észbontó, szó szerint...

Szerintem érdemes megnézni a másik kérdésre adott válaszokat is, szerencsére nem mindenki nyeli be ezeket a buggyantságokat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..

2011. dec. 7. 22:29
 23/26 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, hogy az igazi hit szeretetből fakad. Félelemből nem lehet hinni. Erre magam is rájöttem.

Csak nem tudom,hogy kell továbblépni.

És akkor melyik felekezetnek hihetek?

2011. dec. 12. 20:14
 24/26 Hoffman József ***** válasza:
54%
Ne felekezetnek higgy, hanem a Bibliának! Az a megfelelő gyülekezet, ahol a hit és a gyakorlat alapja a Biblia. Mivel nagyjából minden gyülekezet ezt mondja magáról, neked magadnak kell megvizsgálnod, hogy amit mondanak és tanítanak, az összhangban áll-e a Bibliával. Ehhez olvasni, tanulmányozni kell az Igét. Mellette pedig imádkozni, hogy Isten vezessen el egy olyan gyülekezetbe, amely tisztán hirdeti az Evangéliumot az Újszövetség alapján szerveződött.
2011. dec. 12. 21:32
 25/26 anonim ***** válasza:
52%

Helló

Ha nyitott vagy és képes vagy arra, hogy elvonatkoztass a köztudatban a Sátánról kialakított képtől akkor ezt olvasd, ha gondolod:

[link]

Amennyiben nem érdekel, akkor gondolom majd valamelyik hívő szívesen válaszol a kérdéseidre.

2011. dec. 12. 21:37
 26/26 anonim válasza:
És ehhez mit szóltok? http://www.youtube.com/watch?v=CIY5DABjo5I Én ezek után nagyon féltem és ezzel csak azt érték el, hogy Isten magához vezetett (előtte nem hittem teljesen a létezésében). Menj el néhány egyházhoz istentiszteletre és ahol úgy érzed megszólított oda csatlakozz, mert Isten azt neked választotta. Amíg Isten meg nem érint nem biztos, hogy egyáltalán oda tudsz figyelni, mert én azelőtt hiába próbálkoztam nem kötött le a prédikáció. Érezni fogod Őt, ha megérint.
2012. aug. 15. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!