Melyik az a vallás amelyiket nem szeretitek?
Figyelt kérdés
úgy értem van-e olyan vallás, amitől szerettek távol maradni, nem értetek egyet a nézőpontjukkal...2011. dec. 4. 19:34
11/23 anonim válasza:
Nekem mind egyforma. Vallással még sosem vesztem össze, csak vallásossal. Ha szekták is játszanak, akkor a JT és a HGY elég rossz.
12/23 zeronibble válasza:
Elsősorban az Adobe vallás. :D
13/23 anonim válasza:
Az egyistenhit, és azok a vallások akik szerint a sajátjuk az igaz és egyetlen.
14/23 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Grat!
15/23 anonim válasza:
szcientológia, mert egy nagy lehúzás az egész
17/23 anonim válasza:
Sziasztok!
Szerintem itt össze van mosva két kérdés, amit külön lenne érdemes kezelni.
Két külön dolog az, hogy valaki melyik vallású emberekkel barátkozik, és megint más kérdés, hogy melyik vallással nem értek egyet.
Mert nekem pl. lehet egy akármilyen vallású ember nagyon jó barátom, ha nem akar engem erőszakosan megtéríteni annak ellenére, hogy a vallásával nem értek egyet.
Üdv: Napirai
19/23 anonim válasza:
AZ ÖSSZES! Élen a zsidókkal,Jehovákkal,Szcientológusokkal.
20/23 anonim válasza:
A vallás, mint ideológia nem szeretet, hanem elfogadás kérdése. A képviselőié már inkább szeretet kérdése lehet. Ebben pedig az igényesség és tolerancia a döntő. Lehet, hogy bizonyos vallásúakra az nem jellemző, de ilyen vizsgálatokat nem végeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!