Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire igaz az, hogy a Hit...

Mennyire igaz az, hogy a Hit Gyülekezete-tagjainak folyamatosan fizetni kell a HGY-nek?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy a fizetésük x %-át is elkérik. Mi igaz ebből?
2011. dec. 2. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is nyugodt szivvel el tudom mondani, hogy teljesen önkéntes alapon adok, és nem lesz tőle kevesebb.:)

Megtérésem előtt (4 éve) bulik, pia, nők, ment a pénz ezerrel.

Megtérésem után 1-2 igehírdetés után tudtam hol van ennek a pénznek a helye, mert azt akarom elérni hogy az Egyház erősödjön és növekedjen, hogy minnél többen megtérjenek és életek változzanak meg.

Örömmel és szabad akaratból teszem (ezt is), és Isten vizsgál nem az emberek :) Lényeg hogy ez is hitből legyen mert ami nem hitből van az bűn.

Mindenkire Isten gazdag áldása és mérhetetlen szeretetét kívánom!

F/27

2012. jún. 23. 17:19
 12/13 anonim válasza:
20%
Az a baj ide csak olyanok válaszoltak akik a hit gyülekezetébe járnak. Én teljesen másképp hallottam,kötelező fizetni a 10%-ot és be is hajtják ha valamiért nem viszed nekik. Rengeteg fórumon lehet olvasni,hogy kilépni szinte lehetetlen és terrorba tartják azokat akik kilépni akarnak. Kár,hogy ezt csak azok olvassák akik elfogultak mert még tagok.
2013. jún. 2. 13:54
 13/13 kzs ***** válasza:

@ előbbi válaszadó!

Szerintem a kérdező konkrétan olyanok válaszára kiváncsi, akik ténylegesen ide járnak.

Erre jössz hallomásokból származó híresztelésekkel, ami önmagában még nem is lenne gond.

A baj ott kezdődik, hogy amiket leírtál, azoknak semmi közük a valósághoz: nevetséges baromság.

Semmiféle anyagi elvárás NINCS se a "tagok" felé, sem pedig az újonnan érkezőknek.

Minden önkéntes alapon történik, ha akarsz adni, adsz. Ha nem akarsz adni, akkor meg nem adsz.

Ez minden.

2013. jún. 2. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!