Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miatt elvesztek valakit....

Isten miatt elvesztek valakit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy olyan helyzetbe kerültem, melyet nem tudok felfogni, s megérteni; kérlek titeket, bárki, akinek van hasonló élménye, vagy hallott ilyenről, segítsen.

Udvarolni kezdett nekem egy fiú, s nekem is tetszett. Később ő megvallotta, hogy belém szeretett, s én sem utasítottam volna el egy kapcsolatot vele. Utána kiderült, hogy ő nem hisz a "házasság előtti szexben". Nem vagyok rossz nő, én is szűz vagyok még, egy olyan férfira várok, akivel biztonságban érzem magam, hogy elvesszem, majd akit szerethetek, s mellette maradhatok. De mindezt nem a zsákbamacska házasság után.

Próbáltuk megbeszélni ezt a helyzetet, de nem jutottunk semmire, így végül nem lett belőlünk semmi. Ennek már pár hete, és látom, hogy ugyan a külvilág felé vidám, de belül teljesen összetört. Harapófogóval tudtam csak belőle kiszedni, hogy vívódik az irántam való szerelme, és Istenhez való hűsége között. Na jó, én nekem ott szakadt el, elkezdtem sírni ott a folyosó közepén, ő pedig erősen átölelt, s percekig ott álltunk, bőven lekésve az előadást.

Utálom, hogy ezt teszem vele, egyszerűen látom, hogy szenved. Soha senki nem szeretett még engem ennyire, mint ő, s én úgy érzem, hogyha valaki, akkor ő volna a nekem való. Valaki valamit meghallhatott, mert a fiú mosdóból egy gyak előtt kihallatszódott, hogy hárman osztották, hogy "mekkora marha és puhap*cs". Persze megvédte magát, és elűzte őket, de akkor is a szívembe belekapott a fájdalom, hogy miattam kell mindenen átmennie.

Én tényleg nem tudom, mit kellene tennem, még egyszer imádkoztam is, pedig nem hiszek Istenben. Félek, tönkreteszem, s méginkább félünk, hogy elveszítünk valaki fontosat, mert egyikünk se tud a másikhoz viszonyulni: én nem akarok házasságig várni, ő nem akar lefeküdni.

Könyörgök, segítsetek!

2011. nov. 28. 23:26
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Gratulálok, és csak így tovább. :)

Amúgy vannak már terveitek a házassággal kapcsolatban? Úgy értem, az időponttal... :D

@ Feliza:

Azt hittem, leléptél a GYK-ról; erre most kiderült, hogy csak titkolózol. :D

Üdv neked is. :)

2012. júl. 31. 21:17
 32/35 anonim válasza:
Úgy néz ki vannak még tündérmesék... :) Örülök nektek nagyon!
2012. aug. 10. 17:05
 33/35 anonim ***** válasza:
Isten es az igazi tars szeretete nem zarjak ki egymast. Isten orul ha a hivei boldogok. Attol mert teged szeret meg nem utasitja el Istent szerintem. Bar nem latunk a fejebe miert kell valasztani a ketto kozott.
2015. szept. 5. 17:03
 34/35 eric_one ***** válasza:

Kedves kérdező!

Eltelt 3 év azóta, mi lett kettőtök sorsa? Várjuk válaszod! Üdv :))

2015. szept. 26. 12:06
 35/35 A kérdező kommentje:

Röviden/spoiler: tavasszal volt az esküvőnk :)

Hosszan: Hát megjártunk mindent. A kapcsolat második évében nekem megtetszett valaki, és úgy éreztem mindkettejüket szeretem. Borzalmasan éreztem magam. Elmondtam neki, és az első sokkok után sokat beszélgettünk erről, majd hárman is sokszor leültünk kávézni, hogy helyre tegyük ezt. Egyszer nagyon közel kerültem, hogy hülyeséget csináljak, de az volt a vízválasztó is, hogy rájöjjek, a párom sokkal jobban szeretem. Az első év után közösen maszturbáltunk, majd orálisan és kézzel elégítettük ki egymást. Volt egy élményünk tavaly, amikor mindketten elvesztettünk egy nagyszülőt, ami épp egy hullámvölgyben ért minket, akkor egy fél évig nehezen találtunk vissza egymáshoz, de együtt maradtunk, és nagyon megerősödtünk utána. Nem akarok úgy csinálni, mintha minden happy lett volna azután, hogy azt letudtuk magunk mögött az elején. Fel is jött és problémát is okozott, de megbeszéltük. Az összecsiszolódás, neveltetési/személyiségi csetepaték ugyanúgy megvoltak. De őszinte leszek, valószínűleg senki másért nem csináltam volna végig ezt. De egyszerűen figyelmes, meghallgat, képes magába fogadni a legrosszabb élményeimet, nem elbagatellizálva, hanem végighallgatva reagál rájuk, és úgy nyugtat meg. Komoly és férfias, de ha kell, párnacsatázunk reggel és Darth Vader hangon válaszol a "yodás" kérdéseimre. Nem egyszer védett meg, mentett meg; tudok rá támaszkodni, megtart és tudok benne bízni. Igen, a szex úgy indult, mintha gimiben lennénk, és igen, hetekig csak pár percig tartott. Ma van, hogy munka szüneteiben szexcsetelünk és hazaérkezve ruha le, és egy óráig. Nagyon tud szeretni, és fél év után az ég világon semmi baj nem volt a szexszel. Én vagyok a legboldogabb, hogy azt mondhatom, szeretem a férjem, és nem csinálnám vissza, ami volt. A keresztlányukkal meg most megy a papás-mamás, a saját még odébb van :)

Nagyon hálás vagyok nektek, remélem visszahull rátok az a sok támogatás, amit kaptunk tőletek!

2015. dec. 27. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!