Isten miatt elvesztek valakit. Mit tegyek?
Egy olyan helyzetbe kerültem, melyet nem tudok felfogni, s megérteni; kérlek titeket, bárki, akinek van hasonló élménye, vagy hallott ilyenről, segítsen.
Udvarolni kezdett nekem egy fiú, s nekem is tetszett. Később ő megvallotta, hogy belém szeretett, s én sem utasítottam volna el egy kapcsolatot vele. Utána kiderült, hogy ő nem hisz a "házasság előtti szexben". Nem vagyok rossz nő, én is szűz vagyok még, egy olyan férfira várok, akivel biztonságban érzem magam, hogy elvesszem, majd akit szerethetek, s mellette maradhatok. De mindezt nem a zsákbamacska házasság után.
Próbáltuk megbeszélni ezt a helyzetet, de nem jutottunk semmire, így végül nem lett belőlünk semmi. Ennek már pár hete, és látom, hogy ugyan a külvilág felé vidám, de belül teljesen összetört. Harapófogóval tudtam csak belőle kiszedni, hogy vívódik az irántam való szerelme, és Istenhez való hűsége között. Na jó, én nekem ott szakadt el, elkezdtem sírni ott a folyosó közepén, ő pedig erősen átölelt, s percekig ott álltunk, bőven lekésve az előadást.
Utálom, hogy ezt teszem vele, egyszerűen látom, hogy szenved. Soha senki nem szeretett még engem ennyire, mint ő, s én úgy érzem, hogyha valaki, akkor ő volna a nekem való. Valaki valamit meghallhatott, mert a fiú mosdóból egy gyak előtt kihallatszódott, hogy hárman osztották, hogy "mekkora marha és puhap*cs". Persze megvédte magát, és elűzte őket, de akkor is a szívembe belekapott a fájdalom, hogy miattam kell mindenen átmennie.
Én tényleg nem tudom, mit kellene tennem, még egyszer imádkoztam is, pedig nem hiszek Istenben. Félek, tönkreteszem, s méginkább félünk, hogy elveszítünk valaki fontosat, mert egyikünk se tud a másikhoz viszonyulni: én nem akarok házasságig várni, ő nem akar lefeküdni.
Könyörgök, segítsetek!
Nem tudok mit hozzátenni az eddigiekhez, mert szerintem nincs is mit... Nagyon jó látni, hogy ennyien vannak még, akik bölcsen gondolkodnak. Kérdező, szerintem fogadd meg a tanácsokat. :)
@ # 10 Feliza: Döbbenetesen jó válasz, régebben olvastam tőled pár hasonlót. Örülök, hogy ismét itt vagy. :)
Üdv mindenkinek.
Köszi, Berta, jól esett! :)
(Amúgy ezt a dolgot, hogy döntési helyzetünkre nézzünk rá életünk vége felől, visszatekintve, ezt nem én találtam ki, én is tanultam nálam nagyobb lelkektől...)
Kérdező: HOGY VAGY? Múltkor könnyekre fakasztottunk, és rossznak érezted magad. Nem ez volt a célunk...
@ Feliza:
Szívből jött. :)
Általában a nálunk okosabbaktól tanulunk, nem? Legalábbis ilyesmiket... Tényleg eszméletlen jó nézőpont, az állam leesett, komolyan. Talán azért (is), mert én még nem nagyon gondoltam bele így a dolgokba, ritka kivételektől eltekintve, de akkor sem ilyen részletesen és érzékletesen.
Egy rövid válaszod jut sokszor eszembe, ami nagyon tetszett; előkerestem, az utolsó komment itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..
Egy rövid időre én is "szabadságoltam magam": keveset írtam, inkább csak olvasgattam; de épp most igyekszem pótolni a lemaradást. :)
Úgyhogy remélem, összefutunk még. Isten áldjon!
Kedves Kérdező!
Hogy vagy? Gondolok Rád...
Köszönöm mindenkinek a válaszát! :) Együtt vagyunk, és szeretjük egymást :)
Nem telt egy nap sem, hogy nem gondolkoztunk volna ezeken. Sose éreztem még, hogy valaki ennyire szeretne. Amikor találkoztunk csak kóstolgattuk ezt a problémát, de nem tudtunk vele semmit se kezdeni. Volt egy hétvége, amikor azt mondtam ennyi volt. Egész hétvégén szabályosan fájt a mellkasom :( és azt kívántam, bárha visszacsinálnám, amit tettem, de tudtam, hogy ez a helyes. Ott bőgtem a szobámban az ovis macimmal, amit már fogalmam sincs hány évvel ezelőtt nem láttam, és aztán felkiáltottam. Egyszerűen nem lehet ez a helyes, ha mindkettőnket felemészt. Felhívtam, hogy találkozzunk. Ennyi történt. Találkoztunk, megbeszéltük, sírtunk, s most úgy érzem, soha nem voltam boldogabb. Ha ehhez az kellett, hogy rájöjjek, hogy amit képvisel, az nagyobb mint ő és mi, akkor az kellett.
KÖSZÖNÖM mindenkinek a segítségét!:) Remélem valahogy visszahull rátok ez a sok támogatás, amit nekünk adtatok!
Szia Kérdező!
Ez nagyszerű!! Hurráá!! Szuperboldog vagyok!!
Praise God!!
Hurráá!!
Üdv: Napirai
De jóóóóóóóóó..........
NAGYON örülök! Sokat gondoltam Rátok.
Kívnánom, hogy nagyon sok áldás legyen ezen a kapcsolaton, és boldogok legyetek!
Isten áldjon!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!